To je to što me zanima!

Hrvatica se potukla u 'Zadruzi': Nasrnula je na cimericu s leđa

PROBLEMATIČNA Iako je bila jedan od favorita, Paula je izgubila stotine obožavatelja nakon tučnjave. Većina komentira kako je trebala biti kažnjena zbog nasilja
Vidi originalni članak

Nova svađa “trese” luksuznu vilu “Zadruge”. I ovaj put glavnu ulogu ima Hrvatica Paula Hublin (21), koja je ovaj put pokazala i agresivnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvat Fran najveći zavodnik u Zadruzi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, njezina prijateljica Tara Simov već nekoliko dana ima nesuglasice s Draganom Mitrović, a zbog njihovih svađa ostali natjecatelji ne mogu ni “oka sklopiti”.

No ovaj put nije završilo samo na psovkama, vrijeđanju i polijevanju vodom. Dragana se fizički obračunala s Tarom, a u tučnjavu je uskočila i Hrvatica, koja je svom snagom gurnula cimericu na pod. Iako je produkcija rigorozna kad je riječ o nasilju u realityju, Paula i Tara prošle su bez sankcija, dok je Dragana kažnjena oduzimanjem dvotjednog honorara.

Ovakva odluka izazvala je žustre reakcije gledatelja. Većina se složila kako bi najpoštenije bilo da Paula i Tara napuste reality ili budu jednako kažnjene.

- Paula udara jadno. S leđa. Bila mi je draga, ali sad je pokazala svoje pravo lice. Nije pošteno da se kazni samo Dragana. Udaraju nisko, dvije na jednu. Produkcijo, izbacite ih iz realityja - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE SNIMKU TUČNJAVE:

Brojni cimeri osudili su ovaj napad komentirajući kako nije pošteno da ne vrijede ista pravila za sve.

- Braniš osobu s kojom si prijateljica dva dana. Nasilje nikad ne smije proći nekažnjeno - komentirali su uzrujani natjecatelji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ustanimo protiv koruptivne gamadi. HR u srcu 18.12.2020.

    I obrve su čak operirane. Izgledaju kao vulkanci te "ženske"

  • 17.12.2020.

    Daju im neku lovu koju im radi njihovog naknadnog ponašanja oduzimaju, a najviše se love okreće baš radi tih usijanih glava...blah...😪😪😪

  • superman1978 17.12.2020.

    koliko ovi novaca bacaju na ove realitije nije mi jasno. pa tko to prati da im se sve to isplati samo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare