Show

Komentari 12

Hrvatica se potukla u 'Zadruzi': Nasrnula je na cimericu s leđa

Hrvatica se potukla u 'Zadruzi': Nasrnula je na cimericu s leđa

PROBLEMATIČNA Iako je bila jedan od favorita, Paula je izgubila stotine obožavatelja nakon tučnjave. Većina komentira kako je trebala biti kažnjena zbog nasilja

Nova svađa “trese” luksuznu vilu “Zadruge”. I ovaj put glavnu ulogu ima Hrvatica Paula Hublin (21), koja je ovaj put pokazala i agresivnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvat Fran najveći zavodnik u Zadruzi

Naime, njezina prijateljica Tara Simov već nekoliko dana ima nesuglasice s Draganom Mitrović, a zbog njihovih svađa ostali natjecatelji ne mogu ni “oka sklopiti”.

No ovaj put nije završilo samo na psovkama, vrijeđanju i polijevanju vodom. Dragana se fizički obračunala s Tarom, a u tučnjavu je uskočila i Hrvatica, koja je svom snagom gurnula cimericu na pod. Iako je produkcija rigorozna kad je riječ o nasilju u realityju, Paula i Tara prošle su bez sankcija, dok je Dragana kažnjena oduzimanjem dvotjednog honorara.

Ovakva odluka izazvala je žustre reakcije gledatelja. Većina se složila kako bi najpoštenije bilo da Paula i Tara napuste reality ili budu jednako kažnjene.

- Paula udara jadno. S leđa. Bila mi je draga, ali sad je pokazala svoje pravo lice. Nije pošteno da se kazni samo Dragana. Udaraju nisko, dvije na jednu. Produkcijo, izbacite ih iz realityja - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE SNIMKU TUČNJAVE:

Brojni cimeri osudili su ovaj napad komentirajući kako nije pošteno da ne vrijede ista pravila za sve.

- Braniš osobu s kojom si prijateljica dva dana. Nasilje nikad ne smije proći nekažnjeno - komentirali su uzrujani natjecatelji.

Najčitaniji članci