To je to što me zanima!

Hrvatska kantautorica u dućan ušla s tigrastim gaćicama na licu

Mirna se nedavno našla u problemu, zaboravila je masku prilikom ulaska u dućan, ali je iskoristila trenutak inspiracije te je oko glave zavezala tigraste gaćice
Vidi originalni članak

Bez odgovarajuće zaštitne maske, ulasci u dućane ili druge prodavaonice nisu mogući. Ako se ista i zaboravi, potrebno je ponešto inspiracije kako bi se pronašla dobra alternativa.

KRUNA LJUBAVI SA SUPRUGOM Glumica Lana Gojak postala je majka, rodila je kćerku Pinu

Glumica i kantautorica Mirna Škrgatić (31) našla se nedavno u sličnom problemu. Kako nije imala masku, snašla se na drugačiji način - uzela je gaćice s tigrastim uzorkom i zavezala ih iza glave.

- Da mi je netko rekao da ću imati gaće na licu, ne bi mu vjerovala, ali ajmo u dućan - ispričala je u videu kojeg je podijelila na društvenim mrežama.  

Mirna je u vezi s kazališnim redateljem Miranom Kurspahićem (41). Njih dvoje često iznenade 'otkačenim' modnim kombinacijama dok šetaju gradom.

- Nećete me nikada vidjeti kako nosim odijelo u kombinaciji s tenisicama. Takozvani sportski chic smatram vrhuncem malograđanskog neukusa. Primjećujem da mladi to vole, a vole i trap. Srećom, ja sam dinosaur i sviram R’N’R - ispričao je prošle godine Miran za Story.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • vinja 08.08.2021.

    A odakle je uzela te gaćice? Nosi ih kao rezervu ili što?.

  • lokal patriota 08.08.2021.

    Nema se šta reći, sva pršti od inteligentne dosjetke.Čudo da članak nije U PLUSU.

  • laktosukač 08.08.2021.

    koliko dugo ih je prije nosila na sebi,jel to neki fetiš na gačice ili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare