Show

Komentari 117

Hrvatska kantautorica u dućan ušla s tigrastim gaćicama na licu

Hrvatska kantautorica u dućan ušla s tigrastim gaćicama na licu

Mirna se nedavno našla u problemu, zaboravila je masku prilikom ulaska u dućan, ali je iskoristila trenutak inspiracije te je oko glave zavezala tigraste gaćice

Bez odgovarajuće zaštitne maske, ulasci u dućane ili druge prodavaonice nisu mogući. Ako se ista i zaboravi, potrebno je ponešto inspiracije kako bi se pronašla dobra alternativa.

Glumica i kantautorica Mirna Škrgatić (31) našla se nedavno u sličnom problemu. Kako nije imala masku, snašla se na drugačiji način - uzela je gaćice s tigrastim uzorkom i zavezala ih iza glave.

- Da mi je netko rekao da ću imati gaće na licu, ne bi mu vjerovala, ali ajmo u dućan - ispričala je u videu kojeg je podijelila na društvenim mrežama.  

Mirna je u vezi s kazališnim redateljem Miranom Kurspahićem (41). Njih dvoje često iznenade 'otkačenim' modnim kombinacijama dok šetaju gradom.

- Nećete me nikada vidjeti kako nosim odijelo u kombinaciji s tenisicama. Takozvani sportski chic smatram vrhuncem malograđanskog neukusa. Primjećujem da mladi to vole, a vole i trap. Srećom, ja sam dinosaur i sviram R’N’R - ispričao je prošle godine Miran za Story.

Najčitaniji članci