To je to što me zanima!

Hrvatska glumica u Šangaju: 'Samo da mi je doći doma'

I dok se u Europu vraća staro normalno građani najvećeg grada u Kini i najnaseljenijeg na svijetu, Šangaja već treći dan ne mogu nigdje osim na testiranje. Ne rade ljekarne, trgovine i dostave.
Vidi originalni članak

Sada je u Šangaju, s 26 milijuna stanovnika i 8 tisuća novozaraženih život stao jer je dnevni broj slučajeva jedan od najvećih zabilježenih u Kini otkako je virus prvi put otkriven u Wuhanu. 

i po danu. I po noći. Nigdje žive duše. U Šangaju je život stao. Ali ne i testiranja. Ona su gotovo svakodnevna. Iako ne smije, a ni ne ide nikamo naša glumica Suzana Nikolić svaki put strahuje od mogućeg pozitivnog testa, javlja RTL.

PREDAJE U ŠANGAJU Glumica Nikolić u 'bijegu' od koronavirusa: Svi nose maske

- Tko god je pozitivan dolazi se po njega, odvode tu osobu u centralnu karantenu koja je jedno ogromno mjesto, ogromna hala u kojoj je trenutno svih tih oko 8200 ljudi smješteno na nekakvim vojničkim krevetima - kaže.
Dodaje kako je problem što nema izlaska ni u šetnju pa ni sa psom.

- Ja sam svoju Milu poslala u boarding school dan prije lockdowna. To je, ajde recimo, hotel za pse gdje ima sve što joj treba - dodaje Nikolić.

ASIMPTOMATSKI SLUČAJEVI Kina ima najveći broj zaraza koronom od početka pandemije

Za one koji se ne pridržavaju pravila nema popuštanja. Kazna je, kaže Nikolić, zatvor. Priznaje i da si svako jutro, već tri tjedna, misli: "samo da mi je doći doma, samo da mi je doći doma"

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nottonightjosephine 04.04.2022.

    U HongKongu i Yantianu isto. Ako netko dolazi iz inostranstva ide prvo direct 14 dana u karantenu bez obzira sto je negativan.

  • 04.04.2022.

    Izabrala si Kinu,a pa sad budi tamo😜

  • sljastrava 04.04.2022.

    I,onda naš narod kaže da mu je loše.Cccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare