To je to što me zanima!

Hrvatski mister realityja: Jako je dobra zarada u Njemačkoj...

U show 'Brak na prvu' se prijavio zbog izazova, a jedno je sigurno - u ovoj sezoni neće pronaći partnericu, ali Goran zbog toga ne očajava. Kako kaže, tek mu je 31 godina, a prava ljubav već će doći...
Vidi originalni članak

''Pomeo'' je konkurenciju pete sezone zabavnog showa ''Farma'', stigao do finala u kontroverznom srpskom showu ''Parovi'', a onda je odlučio pronaći pravu ljubav u eksperimentalnom realityju ''Brak na prvu''. On je Goran Kaleb (31) i ponosno nosi titulu ''Mister realityja''.

- Bio sam u showu ''Brak na prvu'', ali spletom okolnosti neću sudjelovati u istom. Ne mogu reći da mi je žao što me život odveo u drugom smjeru, ali to ne znači da jednog dana ponovno neću sudjelovati u nekom showu. Poziva imam i živim život punim plućima - rekao nam je Goran iz Rogotine kraj Ploča. U trenutku kada smo ga kontaktirali sletio je na splitski aerodrom. Vratio se, priča nam, iz Njemačke gdje je ove zime dobio posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uhvatio sam zadnji let za Hrvatsku. Sada kreće dva tjedna samoizolacije. U Njemačkoj radim kao kuhar i mogu vam reći da sam zadovoljan uvjetima, ali i plaćom - kaže.

Odmah smo ga pitali i gdje se bolji novci mogu zaraditi - u Njemačkoj ili u realityju?

- Uhh... U Njemačkoj možeš zaraditi pristojnu plaću. Ne mogu se žaliti. Spletom okolnosti odnio sam pobjedu na Farmi pa je samim time i zarada bila jako dobra. U ''Parovima'' sam ispao u finalnom tjednu, a honorari su im bili zadovoljavajući - otkrio je Kaleb.

Čovjek od riječi koji stavlja prijateljstvo ispred novca, komentirali su gledatelji još 2016. kada se emitirala ''Farma''. Da nije riječ o nabacanim floskulama, Goran je dokazao nakon što je održao obećanje i po izlasku iz showa nagradu podijelio s farmerima Antom Baždarićem i Josipom Tomljanović.

- Kada je novac sjeo na račun odmah sam podijelio nagradu na tri poštena djela. Od ostatka novca sredio sam apartmane u rodnom Rogotinu koji su, hvala Bogu, puni i preko zime. Samo se nadam da nam ova korona neće uništiti sezonu - priča nam simpatični ''kralj realityja''.

KRALJ REALITYJA GORAN Pobijedio u 'Farmi' pa se nakon 'Parova' želi i oženiti na prvu...

S obzirom na to da je pristao tražiti ženu preko malih ekrana, nas je zanimalo i kakva djevojka može osvojiti njegovo srce.

- Cura mora biti lijepa, ali treba imati i čvrst karakter. Padam na duhovite, komunikativne, društvene, zanimljive djevojke - kaže.

Na pitanje je li pripada staroj školi kada je riječ o pronalasku partnerica ili ljubav traži preko interneta, bivši farmer nam je odgovorio:

- Pa više volim upoznati neku djevojku, razmijeniti brojeve, a onda otići na dejt. No, moram priznati da sam dogovarao dejtove i putem društvenim mreža. No, vjerujem da se većina ljudi u modernom svijetu našla u toj situaciji - priznaje.

No, vratimo se malo na reality show ''Brak na prvu''. Goran nam je pobliže objasnio kako izgleda testiranje za gore navedenu emisiju.

- Danima smo imali intervjue sa stručnjacima koji su radili razna testiranja kako bi spojili dvije srodne duše. Muškarci i žene razgovaraju s psiholozima odvojeno. Na pravi brak s nepoznatom osobom ne bih pristao, ali s obzirom na to da je to eksperiment i da si spojen s kompatibilnom osobom - nikada ne reci nikada - priznaje.

U show se prijavio zbog izazova, a jedno je sigurno - u ovoj sezoni neće pronaći partnericu, ali Goran zbog toga ne očajava. Kako kaže, tek mu je 31 godina, a prava ljubav već će doći. Samo je pitanje vremena. Za kraj smo ga pitali i koja je razlika između hrvatskih i srpskih realityja.

- Velika je razlika. U Srbiji je doslovno sve dozvoljeno, a Hrvati su ozbiljniji narod. Psihički je puno teže izdržati u Parovima. Kamere se nikada ne gase, spavaš samo tri ili četiri sata. Trebaš biti jak u glavi i ne padati na provokacije. Teško je to - rekao je Goran i dodao: ''Imam poziv za sudjelovanje u Zadruzi i Parovima, ali hajde da ne otkrijemo baš sve ovaj put''. 
 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Fajlpz 18.03.2020.

    Sodoma i Gomora.O Bože sravni nas molim te.

  • 18.03.2020.

    Djabolezer neće se taj vruć vode napit NEK se ne vraća u hr neka ga u Njemačkoj

  • retita🦋 18.03.2020.

    On može biti mister kiselih krastavaca.Ako i to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare