Obavijesti

Show

Komentari 52

Hrvatski mister realityja: Jako je dobra zarada u Njemačkoj...

Hrvatski mister realityja: Jako je dobra zarada u Njemačkoj...
8

U show 'Brak na prvu' se prijavio zbog izazova, a jedno je sigurno - u ovoj sezoni neće pronaći partnericu, ali Goran zbog toga ne očajava. Kako kaže, tek mu je 31 godina, a prava ljubav već će doći...

VIDEO

''Pomeo'' je konkurenciju pete sezone zabavnog showa ''Farma'', stigao do finala u kontroverznom srpskom showu ''Parovi'', a onda je odlučio pronaći pravu ljubav u eksperimentalnom realityju ''Brak na prvu''. On je Goran Kaleb (31) i ponosno nosi titulu ''Mister realityja''.

- Bio sam u showu ''Brak na prvu'', ali spletom okolnosti neću sudjelovati u istom. Ne mogu reći da mi je žao što me život odveo u drugom smjeru, ali to ne znači da jednog dana ponovno neću sudjelovati u nekom showu. Poziva imam i živim život punim plućima - rekao nam je Goran iz Rogotine kraj Ploča. U trenutku kada smo ga kontaktirali sletio je na splitski aerodrom. Vratio se, priča nam, iz Njemačke gdje je ove zime dobio posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

- Uhvatio sam zadnji let za Hrvatsku. Sada kreće dva tjedna samoizolacije. U Njemačkoj radim kao kuhar i mogu vam reći da sam zadovoljan uvjetima, ali i plaćom - kaže.

Odmah smo ga pitali i gdje se bolji novci mogu zaraditi - u Njemačkoj ili u realityju?

- Uhh... U Njemačkoj možeš zaraditi pristojnu plaću. Ne mogu se žaliti. Spletom okolnosti odnio sam pobjedu na Farmi pa je samim time i zarada bila jako dobra. U ''Parovima'' sam ispao u finalnom tjednu, a honorari su im bili zadovoljavajući - otkrio je Kaleb.

Čovjek od riječi koji stavlja prijateljstvo ispred novca, komentirali su gledatelji još 2016. kada se emitirala ''Farma''. Da nije riječ o nabacanim floskulama, Goran je dokazao nakon što je održao obećanje i po izlasku iz showa nagradu podijelio s farmerima Antom Baždarićem i Josipom Tomljanović.

- Kada je novac sjeo na račun odmah sam podijelio nagradu na tri poštena djela. Od ostatka novca sredio sam apartmane u rodnom Rogotinu koji su, hvala Bogu, puni i preko zime. Samo se nadam da nam ova korona neće uništiti sezonu - priča nam simpatični ''kralj realityja''.

Pobijedio u 'Farmi' pa se nakon 'Parova' želi i oženiti na prvu...
Pobijedio u 'Farmi' pa se nakon 'Parova' želi i oženiti na prvu...

S obzirom na to da je pristao tražiti ženu preko malih ekrana, nas je zanimalo i kakva djevojka može osvojiti njegovo srce.

- Cura mora biti lijepa, ali treba imati i čvrst karakter. Padam na duhovite, komunikativne, društvene, zanimljive djevojke - kaže.

Na pitanje je li pripada staroj školi kada je riječ o pronalasku partnerica ili ljubav traži preko interneta, bivši farmer nam je odgovorio:

- Pa više volim upoznati neku djevojku, razmijeniti brojeve, a onda otići na dejt. No, moram priznati da sam dogovarao dejtove i putem društvenim mreža. No, vjerujem da se većina ljudi u modernom svijetu našla u toj situaciji - priznaje.

No, vratimo se malo na reality show ''Brak na prvu''. Goran nam je pobliže objasnio kako izgleda testiranje za gore navedenu emisiju.

- Danima smo imali intervjue sa stručnjacima koji su radili razna testiranja kako bi spojili dvije srodne duše. Muškarci i žene razgovaraju s psiholozima odvojeno. Na pravi brak s nepoznatom osobom ne bih pristao, ali s obzirom na to da je to eksperiment i da si spojen s kompatibilnom osobom - nikada ne reci nikada - priznaje.

U show se prijavio zbog izazova, a jedno je sigurno - u ovoj sezoni neće pronaći partnericu, ali Goran zbog toga ne očajava. Kako kaže, tek mu je 31 godina, a prava ljubav već će doći. Samo je pitanje vremena. Za kraj smo ga pitali i koja je razlika između hrvatskih i srpskih realityja.

- Velika je razlika. U Srbiji je doslovno sve dozvoljeno, a Hrvati su ozbiljniji narod. Psihički je puno teže izdržati u Parovima. Kamere se nikada ne gase, spavaš samo tri ili četiri sata. Trebaš biti jak u glavi i ne padati na provokacije. Teško je to - rekao je Goran i dodao: ''Imam poziv za sudjelovanje u Zadruzi i Parovima, ali hajde da ne otkrijemo baš sve ovaj put''. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao