To je to što me zanima!

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić oženit će se u Zagrebu

Prvotni plan mu je bio da se odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci 30. ožujka vrati za Zagreb kako bi se vjenčao no, Kramarić je u međuvremenu ozlijedio gležanj te danas neće ni nastupiti
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić (29) oženit će, u srijedu 31. ožujka u Zagrebu, dugogodišnju djevojku Miu Ćurković.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, par će se vjenčati u krugu najbližih prijatelja i obitelji. O ovom vjenčanju se u medijima šuškalo unazad tjedan dana no, Kramarić tu informaciju nije htio potvrditi. 

Prvotni plan mu je bio da se odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci 30. ožujka vrati za Zagreb kako bi se vjenčao no, Kramarić je u međuvremenu ozlijedio gležanj te danas neće nastupiti. 

I dok se hrvatski reprezentativci pripremaju za večerašnju utakmicu na Rujevici, Andrej se sprema za najvažniji ugovor u svom životu. 

MALI ANDREJ OSTVARIO SAN Kramarić (11): Jednog dana ću ponosno stajati ispod zastave

Da su on i Mia u vezi otkriveno je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a bliski izvori potvrdili su da se ljubav dogodila godinu ranije.

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej. 

Uz sve sretne vijesti dolazi još jedna, možda i najbitnija. Naime, Andrej i Mia na jesen će postati roditelji. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • x00x 30.03.2021.

    svadba bez gostiju il i on ima privilegije?

  • noelsz 30.03.2021.

    Sretno Krama

  • japanokinezjapano 30.03.2021.

    A koju je ona školu završila i znade li da broji €vre? Nije valjda hodala po nekoj pisti? Prijatelji i to svi, upućeni su ko je sve tu umakao i niko da mu kaže jer je bio vanka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare