Obavijesti

Show

Komentari 21

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić oženit će se u Zagrebu

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić oženit će se u Zagrebu
3

Prvotni plan mu je bio da se odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci 30. ožujka vrati za Zagreb kako bi se vjenčao no, Kramarić je u međuvremenu ozlijedio gležanj te danas neće ni nastupiti

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić (29) oženit će, u srijedu 31. ožujka u Zagrebu, dugogodišnju djevojku Miu Ćurković.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

02:25

Kako doznajemo, par će se vjenčati u krugu najbližih prijatelja i obitelji. O ovom vjenčanju se u medijima šuškalo unazad tjedan dana no, Kramarić tu informaciju nije htio potvrditi. 

Prvotni plan mu je bio da se odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci 30. ožujka vrati za Zagreb kako bi se vjenčao no, Kramarić je u međuvremenu ozlijedio gležanj te danas neće nastupiti. 

I dok se hrvatski reprezentativci pripremaju za večerašnju utakmicu na Rujevici, Andrej se sprema za najvažniji ugovor u svom životu. 

Kramarić (11): Jednog dana ću ponosno stajati ispod zastave
Kramarić (11): Jednog dana ću ponosno stajati ispod zastave

Da su on i Mia u vezi otkriveno je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a bliski izvori potvrdili su da se ljubav dogodila godinu ranije.

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej. 

Uz sve sretne vijesti dolazi još jedna, možda i najbitnija. Naime, Andrej i Mia na jesen će postati roditelji.