To je to što me zanima!

Hrvoje Rupčić čeka dijete: 'Ovo je jedna od najplodnijih godina'

Hrvoje je Ivanu oženio u kolovozu prošle godine na Biokovu. Za svečanost su izabrali neobične kostime s indijanskim perjanicama. Hrvoje već ima djecu iz braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik
Vidi originalni članak

Glazbenik i frontmen grupe Cubismo Hrvoje Rupčić (49) čeka dijete s drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić.

-  Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina. Čeka me toliko lijepih događaja i obljetnica da ne znam odakle bih krenuo - rekao je Hrvoje za Gloriju

Hrvoje je Ivanu oženio u kolovozu prošle godine na Biokovu. Za svečanost su izabrali neobične kostime s indijanskim perjanicama. Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Također režira spotove, a pjeva i u gipsy swing bendu Gadjo Manouche.

Hrvoje već ima djecu iz prethodnog braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik, točnije sinove Nou (22) i Jakova (15). S Tinom je Hrvoje proveo 13 godina. 

Glazbenik je ljubio i glumicu Zrinku Cvitešić (40). Vezu su započeli 2009. godine i to skandalom - zbog Zrinke je Hrvoje ostavio Tinu. Nakon pet i pol godina par je prekinuo. Tina nije skrivala šok i nevjericu zbog razvoja događaja.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako je Hrvoje zaprosio Zrinku, to se nije dogodilo, već je uslijedio prekid. Razlog je navodno bilo Zrinkino preseljenje u London zbog karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sanjakorać 20.02.2020.

    Opet

  • BabaYaga 20.02.2020.

    Od njega očekujem još par brakova, ništa manje 😏

  • FASTT 20.02.2020.

    Ko je taj

Komentiraj...
Vidi sve komentare