To je to što me zanima!

'Htjela sam ići na umjetnu i tad sam saznala da sam trudna...'

TERMIN U SIJEČNJU Ivica i Irena planirali su odlazak na umjetnu oplodnju, no tad su saznali za trudnoću. U braku su od 2013., pa je Irena razmišljala kako iznenaditi Ivicu. Kupila je dudu, čestitku i oduševila ga
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' Irena Štetić Andrin (37) i suprug Ivica dugo su pokušavali postati roditelji. Na Majčin dan saznali su sretne vijesti. 

- Kasnila mi je menstruacija 15 dana, a ja uopće nisam ni pomišljala da bi mogla biti u drugom stanju jer smo ionako imali loš spermiogram. Kupila sam najbolje testove i saznala da sam trudna. Plus je odmah pisao, a nedugo nakon sam saznala na uređaju da sam trudna tri tjedna. Spremali smo se za umjetnu oplodnju, a ja sam prirodno zatrudnjela - rekla je za 24sata Irena. 

Budući da su u braku od 2013., razmišljala je kako iznenaditi supruga. Kupila je dudu, čestitku i oduševila ga. 

'OTOPILA' KILE Josipa iz 'Života na vagi': Muž i ja napokon radimo na prinovi

- Uvijek smo se radovali svakoj trudnoći naših prijatelja, kumova, a sad ćemo kroz to putovanje proći i mi. Trudna sam tri i pol mjeseca, Bog nas je nagradio - kaže. Ostala je u kontaktu sa sudionicima showa, a i sad se naježi kad se sjeti da joj je supruga kandidata Bare, Tomislava, baš to jutro kad je saznala za trudnoću poslala poruku.

Glasila je: 'Buduća majko, sretan ti Majčin dan! Vjerujem da ćeš uskoro postati mama', i zaista je tako bilo već tog dana. Trener Mario Mlinarić u čijem je timu Irena bila i s kojim se čuje i vježba i nakon izlaska iz showa, presretan je zbog vijesti o prinovi, pogotovo zato što zna da je Irenin cilj i bio smršavjeti kako bi mogla zatrudnjeti. 

- Nastavila sam vježbati i nakon snimanja, trudila sam se, znala sam da će rezultati doći. Morala sam i održati kilažu i ne vratiti se na staro jer zato sam se trudila toliko u showu. Trener je presretan radi trudnoće, zna koliko sam to željela - pojašnjava. Irena i suprug rado se odazivaju humanitarnim akcijama. Velikog su srca, a najviše su slabi na djecu s potrebama. 

- Nikad neću zaboraviti Mihaela, koji ima četiri godine, ali još nije govorio jer je imao problema sa sluhom. Priču o njemu pročitala sam baš u novinama 24sata. Odlučili smo mu pomoći i kupili najbolji slušni aparat koji postoji - kaže Irena.

SMRŠAVIO VIŠE OD 60 KILA Luka iz 'Života na vagi': Nitko ne zna kroz što smo sve prošli

Stalno dobiva poruke podrške žena koje prate njenu priču i drago joj je što je imala mogućnost pomoći onima koji su se kao i ona, borili sa začećem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bljah 18.07.2019.

    Super uspjela je.. jos jedan u nizu razloga zasto treba vjezbat.. hrvati su poprilicno lijeni i nezdravo se hrane, previse jedu.mes, pa nije ni cudo da su debeli.. debljina je bolest i tako je treba tretirati..

  • Mrphy 11.07.2019.

    Pratila sam show, i nije mi bilo jasno zašto je polovina kandidata nije podnosila, inače sretno u novoj ulozi!

  • Samo_u_prolazu 11.07.2019.

    Kakva lijepa vijest! Baš mi je drago!

Komentiraj...
Vidi sve komentare