To je to što me zanima!

Hugh Grant priznao prevaru: Loše sam odglumio pa sam se u autu opustio uz prostitutku...

Holivudski glumac, koji ne voli gledati svoje filmove, čak ni romantične komedije koje su mu donijele slavu, ovih je dana otkrio zašto je prevario Elizabeth Hurley, koja i u šestom desetljeću obara izgledom
Vidi originalni članak

Hugh Grant (60) priznao je da je 1995. godine prevario Elizabeth Hurley (55) s prostitutkom Divine Brown, jer je bio uzrujan nakon što je pogledao film u kojem je debitirao u Hollywoodu, piše Daily Mail.

Bio je miljenik žena jer su ga proslavile uloge u romantičnim komedijama, a onda se našao usred skandala koji je završio na svim naslovnicama svjetskih tabloida. Policija ga je nedaleko Sunset Boulevarda u Los Angelesu uhvatila u automobilu u nimalo čednom klinču s prostitutkom Divine.

U posljednjem intervjuu koji je ovih dana dao na WTF podcastu Marcu Maronu, britanski glumac priznao je da je to učinio iz očaja, nakon što je pogledao film 'Devet tjedana' i bio vrlo nesretan i nezadovoljan svojom glumom.

- Bio sam pod velikim stresom. Pogledao sam film koji je trebao krenuti u kina dva tjedna kasnije i bio sam očajan jer mi se činilo da su svi u filmu bili briljantni osim mene. To me bacilo u očaj - rekao je Grant koji je te 1995. postao velika zvijezda jer je godinu dana ranije film 'Četiri vjenčanja i sprovod', u kojem je igrao, doživio svjetski uspjeh.

- Preispitivao sam vlastitu glumu u tom filmu u kojoj mi je partnerica bila Julianne Moore, a igrao je i Robin Williams. Uglavnom, tog dana ručao sam s Ken Russellom, i ne znam što se nakon toga događalo, ali samo sam sve više tonuo u raspoloženju - pojasnio je.

Film je prvi vikend prikazivanja završio na 3. mjestu Box officea, što znači da ga je publika odlično prihvatila, a na kraju je završio sa zaradom od 138,5 milijuna dolara, što je u to vrijeme bilo fantastično.

- U Hollywoodu je jedino važna zarada i ako je to bilo mjerilo uspjeha, film je doista bilo odličan, ali ja nisam bio zadovoljan sam sa sobom - rekao je Grant koji je te večeri Divine Brown platio 60 dolara za oralni seks u njegovom automobilu.

Grant je platio kaznu u iznosu od 1000 dolara, a Divine je prošla s puno težom kaznom. Prostitutka pravim imenom Stella Marie Thompson je osuđena na 180 dana zatvora zbog nepristojnog ponašanja na javnom mjestu, a također je prekršila uvjetnu kaznu zbog prethodnih optužbi za prostituciju.

U izjavi u to vrijeme Hugh je rekao: 'Sinoć sam učinio nešto potpuno ludo. Povrijedio sam ljude koje volim i osramotio ljude s kojima radim. Zbog obje stvari nemam riječi kojima bih objasnio koliko mi je žao.'

 

Cijela priča ipak ima sretan kraj. Nakon skandala, Hugh i Elizabeth Hurley ostali su zajedno nekoliko godina, prije nego što su okončali svoju 13-godišnju romansu 2000., ali su i danas ostali dobri prijatelji. Devine Brown nakon tog događaja zaradila je milijunske iznose za svoje ispovijedi novinama o tom skandalu. Vjerojatno se nakon toga više nije morala baviti prostitucijom.

Hugh Grant je krsni kum Elizabethinom 18-godišnjem sinu Damianu, čiji je otac poduzetnik Steve Bing, koji je tragično preminuo prošle godine. Inače, Granta se može ovih dana gledati u HBO-ovoj mini seriji 'Slom' u kojoj igra s Nicole Kidman, a nedavno je briljirao i u fenomenalnom filmu 'The Gentleman' u režiji Guy Ritchieja, s Matthewom McConaugheyem, Charliejem Hunnamom i Michelle Dockery u glavnim ulogama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ..lola. 13.03.2021.

    Kakva je to pravda, on 1 k dolara kazne a ona 180 dana zatvora..? Osim toga, bolje da ništa nije ni rekao...

  • nap 12.03.2021.

    ma kako moze ovakvu zensku zgodnu i lijepu varat liz je prekrasna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare