Obavijesti

Show

Komentari 4

Hugh Grant priznao prevaru: Loše sam odglumio pa sam se u autu opustio uz prostitutku...

Hugh Grant priznao prevaru: Loše sam odglumio pa sam se u autu opustio uz prostitutku...
9

Holivudski glumac, koji ne voli gledati svoje filmove, čak ni romantične komedije koje su mu donijele slavu, ovih je dana otkrio zašto je prevario Elizabeth Hurley, koja i u šestom desetljeću obara izgledom

VIDEO

Hugh Grant (60) priznao je da je 1995. godine prevario Elizabeth Hurley (55) s prostitutkom Divine Brown, jer je bio uzrujan nakon što je pogledao film u kojem je debitirao u Hollywoodu, piše Daily Mail.

Bio je miljenik žena jer su ga proslavile uloge u romantičnim komedijama, a onda se našao usred skandala koji je završio na svim naslovnicama svjetskih tabloida. Policija ga je nedaleko Sunset Boulevarda u Los Angelesu uhvatila u automobilu u nimalo čednom klinču s prostitutkom Divine.

U posljednjem intervjuu koji je ovih dana dao na WTF podcastu Marcu Maronu, britanski glumac priznao je da je to učinio iz očaja, nakon što je pogledao film 'Devet tjedana' i bio vrlo nesretan i nezadovoljan svojom glumom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam pod velikim stresom. Pogledao sam film koji je trebao krenuti u kina dva tjedna kasnije i bio sam očajan jer mi se činilo da su svi u filmu bili briljantni osim mene. To me bacilo u očaj - rekao je Grant koji je te 1995. postao velika zvijezda jer je godinu dana ranije film 'Četiri vjenčanja i sprovod', u kojem je igrao, doživio svjetski uspjeh.

- Preispitivao sam vlastitu glumu u tom filmu u kojoj mi je partnerica bila Julianne Moore, a igrao je i Robin Williams. Uglavnom, tog dana ručao sam s Ken Russellom, i ne znam što se nakon toga događalo, ali samo sam sve više tonuo u raspoloženju - pojasnio je.

Film je prvi vikend prikazivanja završio na 3. mjestu Box officea, što znači da ga je publika odlično prihvatila, a na kraju je završio sa zaradom od 138,5 milijuna dolara, što je u to vrijeme bilo fantastično.

- U Hollywoodu je jedino važna zarada i ako je to bilo mjerilo uspjeha, film je doista bilo odličan, ali ja nisam bio zadovoljan sam sa sobom - rekao je Grant koji je te večeri Divine Brown platio 60 dolara za oralni seks u njegovom automobilu.

Grant je platio kaznu u iznosu od 1000 dolara, a Divine je prošla s puno težom kaznom. Prostitutka pravim imenom Stella Marie Thompson je osuđena na 180 dana zatvora zbog nepristojnog ponašanja na javnom mjestu, a također je prekršila uvjetnu kaznu zbog prethodnih optužbi za prostituciju.

FILE PHOTO: Actor Grant poses  at the world premiere of

U izjavi u to vrijeme Hugh je rekao: 'Sinoć sam učinio nešto potpuno ludo. Povrijedio sam ljude koje volim i osramotio ljude s kojima radim. Zbog obje stvari nemam riječi kojima bih objasnio koliko mi je žao.'

 

Cijela priča ipak ima sretan kraj. Nakon skandala, Hugh i Elizabeth Hurley ostali su zajedno nekoliko godina, prije nego što su okončali svoju 13-godišnju romansu 2000., ali su i danas ostali dobri prijatelji. Devine Brown nakon tog događaja zaradila je milijunske iznose za svoje ispovijedi novinama o tom skandalu. Vjerojatno se nakon toga više nije morala baviti prostitucijom.

Hugh Grant je krsni kum Elizabethinom 18-godišnjem sinu Damianu, čiji je otac poduzetnik Steve Bing, koji je tragično preminuo prošle godine. Inače, Granta se može ovih dana gledati u HBO-ovoj mini seriji 'Slom' u kojoj igra s Nicole Kidman, a nedavno je briljirao i u fenomenalnom filmu 'The Gentleman' u režiji Guy Ritchieja, s Matthewom McConaugheyem, Charliejem Hunnamom i Michelle Dockery u glavnim ulogama.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu