To je to što me zanima!

I Bill Murray ide Al Pacinovim stopama: Našao si 29 godina mlađu, pjevačicu hita Milkshake

Murrayeva romansa uslijedila je nakon što su ga optužili za neprimjereno ponašanje na setu. Optužili su ga da je staklenom pepeljarom gađao kolegu Richarda i prijetio da će producenticu 'baciti preko parkirališta'
Vidi originalni članak

Glumac Bill Murray (72) u vezi je s repericom Kelis (43), piše US Sun. Potaknuli su glasine nakon što je Murray prošlog vikenda gledao njezin nastup na festivalu 'Mighty Hoopla' u južnom Londonu. Izvori bliski paru otkrili su za američki Sun i kako su novopečeni par vidjeli u istom hotelu te da su se 'zbližavali neko vrijeme' nakon prvog susreta u SAD-u.

- Sreli su se u Sjedinjenim Državama i prije, što je potaknulo glasine među ljudima iz industrije, a sada se sastaju u Londonu dok su oboje ovdje. Očito su pogodili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je već nekoliko puta gledao njezin nastup. Ali oboje su prošli kroz nedavne žalosti i imaju tu vezu - rekao je izvor.

SNIMANJE PAUZIRANO Bill Murray dodirivao je žene, ali ne po intimnim dijelovima

Glumac iza sebe ima dva propala braka. S Margaret Kelly bio je od 1981. do 1996. godine, a nakon toga vjenčao se s Jennifer Butler. Njihov 11-godišnji brak okončan je u svibnju 2008. kada ga je optužila za nevjeru, obiteljsko zlostavljanje te ovisnost o marihuani i alkoholu.

Njegova djevojka Kelis bila je, pak, prethodno u braku s reperom Nasom. Razveli su se 2009. nakon što ga je optužila za emocionalno i fizičko zlostavljanje.

Murrayjeva romansa uslijedila je nakon što su ga optužili za neprimjereno ponašanje na setu. U travnju su prekinuli snimanje filma 'Being Mortal' nakon što su glumca optužili da je staklenom pepljarom gađao kolegu Richarda Dreyfussa i prijetio da će producenticu filma 'baciti preko parkirališta'. Također, optužili su ga da je dirao nekoliko žena tijekom snimanja istog filma.

- Nije ih dirao u bilo kojem osobnom području, ali bi zagrlio ženu, dodirnuo joj kosu, povukao je za rep - ali uvijek na komičan način. To je tanka granica i svi vole Billa, ali iako njegovo ponašanje nije protuzakonito, neke su se žene osjećale nelagodno i on je prešao granicu - rekao je izvor za Page Six

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.06.2023.

    Realno, zasto i ne bi..? Nije nista na silu 😏

  • Mr. Pickles 09.06.2023.

    Scarlett Johansson approves

  • universe 09.06.2023.

    To care, samo uživaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare