To je to što me zanima!

I bubnjar Metallice ljetuje u Hrvatskoj: 'Iznenadio nas je'

Osim Larsa, na našoj obali odmara se i komičar Chris Rock s djevojkom Lake Bell. U njihovom društvu na večeri u splitskom restoranu snimljeni su i glumac Woody Harrelson i supruga Laura Louie te glumac David Spade i Sacha Baron Cohen
Vidi originalni članak

Lars Ulrich (58), bubnjar i suosnivač jednog od najvećih metal bendova Metallice, stigao je na odmor u Hrvatsku, a u Splitu su ga prepoznali obožavatelji i fotografirali se s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bubnjar je posjetio jedan vegetarijanski restoran u Splitu te se rado fotografirao s djelatnicima, a mnogi su bili iznenađeni i činjenicom da je proslavljeni bubnjar vegetarijanac, prenosi Dalmatinski portal.

- Sve nas je iznenadilo da je Lars vegetarijanac. Čovjek je vrlo pristupačan i bio je raspoložen za fotkanje - rekli su u restoranu, a objavili su i zajedničku fotografiju s Larsom.

LJETUJU U HRVATSKOJ Holivudske face na večeri: Chris Rock, Woody Harrelson, Borat, Spade i Lake Bell stigli u Split

Osim Larsa, na našoj obali odmara se i komičar Chris Rock s djevojkom Lake Bell. U njihovom društvu na večeri u splitskom restoranu snimljeni su i glumac Woody Harrelson i supruga Laura Louie te glumac David Spade i Sacha Baron Cohen.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • opančar x 16.07.2022.

    Otromboljio i onemoćao od verdure

  • Dajte me,najte... 16.07.2022.

    Mnogi ortodoksniji fanovi ga krive za Cliffovu smrt,ali eto,jednostavno je bilo tako suđeno... mada od njega je veće probleme radio James,dok je Kirk od svih njih najnormalniji i najsmireniji.Mene više zanima,pošto je Lars vegetarijanac,za čim to čačka zube (na slici) :)

  • nomistakes 16.07.2022.

    cepne tu i tamo gra' sa gudinim ušima 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare