Show

Komentari 16

I bubnjar Metallice ljetuje u Hrvatskoj: 'Iznenadio nas je'

I bubnjar Metallice ljetuje u Hrvatskoj: 'Iznenadio nas je'

Osim Larsa, na našoj obali odmara se i komičar Chris Rock s djevojkom Lake Bell. U njihovom društvu na večeri u splitskom restoranu snimljeni su i glumac Woody Harrelson i supruga Laura Louie te glumac David Spade i Sacha Baron Cohen

Lars Ulrich (58), bubnjar i suosnivač jednog od najvećih metal bendova Metallice, stigao je na odmor u Hrvatsku, a u Splitu su ga prepoznali obožavatelji i fotografirali se s njim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bubnjar je posjetio jedan vegetarijanski restoran u Splitu te se rado fotografirao s djelatnicima, a mnogi su bili iznenađeni i činjenicom da je proslavljeni bubnjar vegetarijanac, prenosi Dalmatinski portal.

- Sve nas je iznenadilo da je Lars vegetarijanac. Čovjek je vrlo pristupačan i bio je raspoložen za fotkanje - rekli su u restoranu, a objavili su i zajedničku fotografiju s Larsom.

Osim Larsa, na našoj obali odmara se i komičar Chris Rock s djevojkom Lake Bell. U njihovom društvu na večeri u splitskom restoranu snimljeni su i glumac Woody Harrelson i supruga Laura Louie te glumac David Spade i Sacha Baron Cohen.

Najčitaniji članci