To je to što me zanima!

I Minea stala uz body positivity pokret: Dosta je posramljivanja

Mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra, napisala je na Minea u najnovijoj objavi na Instagramu
Vidi originalni članak

Domaći 'body positivity' pokret širi se dosad neviđenom brzinom, a najnovijom objavom na Instagramu priključila mu se i Renata Končić Minea (43). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra - napisala je na Minea uz fotografiju na kojoj pozira u kratkim hlačama. 

Mineina objava u kratko je vrijeme skupila skoro 1500 lajkova.

Podsjetimo, svojim istupima u javnosti 'body positivity' priču zakotrljale su Lana Jurčević (36) i Lucija Lugomer (28), a nedavno su im se priključile i brojne poznate dame koje su se fotografirale bez šminke i podijelile to na svojim društvenim mrežama. Žene su u Hrvatskoj, čini se, jednoglasne: 'Prirodno je lijepo, a kome se ne sviđa, ne mora gledati'. Ima li netko i dalje problem s tim, ne bi bilo loše da se prisjeti što je o kritiziranju rekla popularna spisateljica self help literature, Louisa Hay

STALE U OBRANU KOLEGICI Poznate Hrvatice fotkale se bez šminke: 'Žene smo, a ne lutke'

- Godinama ste kritizirali sami sebe i nije 'upalilo', pokušajte se podupirati i vidjet ćete što će se dogoditi - kaže Hay u 'Ljubite sebe i iscijelite svoj život'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Blaž Bahat 08.09.2021.

    Minea, kaj veliš na neko druškanje, recimo večera s doručkom?

  • cicinakitu 24.07.2021.

    Uh minea zatvorio bih ti sve rupe, pa onda pricaj pozitivno

  • Gaystapo 23.07.2021.

    Jutrošnji članak na ovom portalu: "Najdeblji smo u Europi - Više od 70 posto muškaraca i nešto manje od 60 posto žena u Hrvatskoj je pretilo, a s Maltežanima činimo duo najdebljih nacija u Europskoj uniji," Jel čitaš, Minea?

Komentiraj...
Vidi sve komentare