To je to što me zanima!

Ida Prester se javno pojadala: Odbili su me za posao jer sam 'srpska snajka iz Beograda'...

Voditeljica je u podcastu Katarine Moškatelo priznala da je imala problem nakon što se preselila u Beograd, no reakcija koju je dobila nakon što je o tome progovorila bila joj je dovoljna satisfakcija da zaboravi na ono ružno
Vidi originalni članak

Voditeljica i glazbenica Ida Prester (42) prošle se godine odlučila preseliti iz Beograda u Zagreb. U njemu je živjela gotovo osam godina sa suprugom Ivanom Peševskim i njihova dva sina, Rokom i Riom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je često govorila da voli Beograd i da joj se sviđa živjeti tamo, u podcastu Katarine Moškatelo ispričala je da je često imala problema jer se preselila tamo. Na to se Katarina nadovezala sa vlastitim iskustvom, koje je iznenadilo Idu.

PRESTER NASMIJALA PRIČOM Ida: 'Ja sam jedina žena koja se budućem mužu svidjela čak dva dana zaredom, on to nije znao!'

Ona je Idi ispričala da je imala upit za jednu poslovnu suradnju, u kojoj je organizator prvo htio voditeljicu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je bila zgrožena zbog toga, pa je odbila suradnju.

- Jedan divni moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu djevojku prvi put vidim u životu. Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa - odbili su me jer 'sam iz Beograda', jer sam 'srpska snajka' ili što god - napisala je Ida u objavi na društvenoj mreži.

Uz to napisala je da bi na takvo nešto samo odmahnula rukom, jer kako kaže, navikla je na to. Ali divna gesta nepoznate djevojke jako ju je dirnula, jer to očekuje od bliskih prijatelja samo.

- Hvala ti Katarina Moškatelo na ovoj podršci i što si čovjek - iskrena je bila voditeljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 13.06.2021.

    Draga moja, ti si hrvatica i osjetila si na svojoj koži i mržnju samo jer živiš iš u BG, a možeš misliti što prolaze srbi? To ti je mržnja koja se sustavno ukorjenjuje, i kojom je nažalost zaraženo oko 20% stanovništva

  • 11.06.2021.

    Ovakve osobe i ovakvi članci šire mržnju na nacionalnoj osnovi. Neka pokaže dokument. A možda su druge bile sposobnije? Znači kad niko ne dobije posao samo to je razlog?

  • josip 66 10.06.2021.

    Vrati se u Beograd. Oni će ti dati posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare