Show

Komentari 10

Ida: 'Ja sam jedina žena koja se budućem mužu svidjela čak dva dana zaredom, on to nije znao!'

Ida: 'Ja sam jedina žena koja se budućem mužu svidjela čak dva dana zaredom, on to nije znao!'

Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. K'o neki gangsta klaun, ispričala je voditeljica

Ida Prester (42) svog je supruga Ivana Peševskog (44) upoznala prije točno devet godina, pa je sa pratiteljima na Instagramu s pratiteljima podijelila priču o prvom susretu.

- Jedna mala ljubavna pričica, da vas razveselimo u ovom sivom danu. Sve je istina. Od tada brdovito, malo gore, malo dolje, malo istok, malo zapad, ali nikad dosadno. Sretno i nama, a i svima vama - napisala je uz objavu.

 - Točno na današnji dan prije devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smiješna priča - započela je voditeljica te otkrila da su se upoznali na rođendanskoj zabavi Beogradu.

 - Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. K'o neki gangsta klaun. Čim me primijetio, prišao mi je - prisjetila se.  Opisala je i kako je započeo njihov prvi razgovor:

- Čija si ti? - pitao ju je Ivan.

- A tko pita? - odgovorila mu je Ida. 

Razgovarali su 15 minuta, a potom razišli. 

 - Party završava, idemo kući. Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Lik me se uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da on to i ne zna. OK, bilo je veselo pa me nije zapamtio, a možda je tako ulijetao svakoj drugoj. Al' to mu je zadnje, pa neka - zaključila je Ida. Na kraju je čestitala rođendan DJ-u na čijem su se tulumu upoznali.

Podsjetimo, Ida i Ivan imaju dvojicu sinova, Roka i Rija.

Najčitaniji članci