To je to što me zanima!

Iglesias ljubio obožavateljicu: 'Zaboravio' na curu Kournikovu

Jednostavno se uzbudim kad se popnem na pozornicu. Radim to stalno. Moram biti dobre volje, a tada jesam. Nije bilo jezika, rekao je pjevač 2010. nakon koncerta o ljubljenju s fanovima
Vidi originalni članak

Obožavateljica je zaobišla zaštitare u utorak na koncertu u Kijevu na NSC Olimpiyskiy stadionu i popela se na pozornicu k pjevaču Enriqueu Iglesiasu (43). Zagrlila je Iglesiasa i poljubila ga, a po snimci se vidi da se on nije nimalo odupirao te ju je zagrlio i nastavio ljubiti. 

Pjevač je nakon toga pokušao se 'riješiti' obožavateljice, no ona se još nije dala s pozornice. Ponovno ga je obgrlila, pa i svoje noge stavila oko njega. Napravili su zajednički selfie i obožavateljica je pristala sići s pozornice. 

Enriqueu to nije prvi put da se ljubi s fanovima tijekom koncerta, a često ih i poziva gore k sebi dok pjeva. U intervjuu 2010. je objasnio zašto izmjenjuje poljupce s obožavateljicama. 

- Jednostavno se uzbudim kad se popnem na pozornicu. Radim to stalno. Moram biti dobre volje, a tada jesam. Nije bilo jezika - rekao je pjevač. Enrique je nedavno ispričao kako se želi otvoriti svojim fanovima jer su mu toliko dali. 

- Ne smeta mi dijeliti dio svog života s njima. Uvijek sam to i radio na neki način - istaknuo je. Pjevač je od 2001. u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom (36). Par je u prosincu prošle godine dobio blizance Nicholasa i Lucy.

- Sretni smo. Nakon određenog vremena u vezi čovjek se osjeća kao da je u braku. Mislim da je jedina razlika što nismo hodali do oltara - rekao je Iglesias za britanski The Sun. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.10.2018.

    Znači on i Ana su od kada je ona imala 18g. Zanimljivo

  • 04.10.2018.

    Al ga je ščepala, ova bi rado da ju Enrique oplodi

  • bree77 04.10.2018.

    Nigdje se ne vidi da ju nešto posebno ljubi, iscenirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare