Obavijesti

Show

Komentari 12

Iglesias ljubio obožavateljicu: 'Zaboravio' na curu Kournikovu

Iglesias ljubio obožavateljicu: 'Zaboravio' na curu Kournikovu
12

Jednostavno se uzbudim kad se popnem na pozornicu. Radim to stalno. Moram biti dobre volje, a tada jesam. Nije bilo jezika, rekao je pjevač 2010. nakon koncerta o ljubljenju s fanovima

VIDEO

Obožavateljica je zaobišla zaštitare u utorak na koncertu u Kijevu na NSC Olimpiyskiy stadionu i popela se na pozornicu k pjevaču Enriqueu Iglesiasu (43). Zagrlila je Iglesiasa i poljubila ga, a po snimci se vidi da se on nije nimalo odupirao te ju je zagrlio i nastavio ljubiti. 

Pjevač je nakon toga pokušao se 'riješiti' obožavateljice, no ona se još nije dala s pozornice. Ponovno ga je obgrlila, pa i svoje noge stavila oko njega. Napravili su zajednički selfie i obožavateljica je pristala sići s pozornice. 

Enriqueu to nije prvi put da se ljubi s fanovima tijekom koncerta, a često ih i poziva gore k sebi dok pjeva. U intervjuu 2010. je objasnio zašto izmjenjuje poljupce s obožavateljicama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jednostavno se uzbudim kad se popnem na pozornicu. Radim to stalno. Moram biti dobre volje, a tada jesam. Nije bilo jezika - rekao je pjevač. Enrique je nedavno ispričao kako se želi otvoriti svojim fanovima jer su mu toliko dali. 

ABACA 49463 Enrique Iglesias

- Ne smeta mi dijeliti dio svog života s njima. Uvijek sam to i radio na neki način - istaknuo je. Pjevač je od 2001. u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom (36). Par je u prosincu prošle godine dobio blizance Nicholasa i Lucy.

- Sretni smo. Nakon određenog vremena u vezi čovjek se osjeća kao da je u braku. Mislim da je jedina razlika što nismo hodali do oltara - rekao je Iglesias za britanski The Sun. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...