To je to što me zanima!

Ignorirao ju je: Herceg nije ni pozdravio bivšu Tatjanu Jurić

STRANCI Glumac je na promociji novog izdanja časopisa StoryBook ignorirao bivšu djevojku Tatjanu Jurić, dok je s Ecijom Ivušić kratko i ljubazno porazgovarao
Vidi originalni članak

Zvijezda sapunice “Larin izbor“ Ivan Herceg (32) uopće se nije nadao da će na promociji novog izdanja časopisa StoryBook sresti dvije bivše djevojke, Tatjanu Jurić (31) i Eciju Ivušić (26). Dok su se Ivušić i Herceg ljubazno pozdravili, rukovali i kratko porazgovarali, glumac je Tatjanu, s kojom je bio u vezi, posve ignorirao. Nije je ni pozdravio. Svi su se družili sa svojim prijateljima i izbjegavali su se naći u istome društvu.

- Sretna sam, nemam nikoga. Uživam u poslu na radiju i slobodnim vikendima te se veselim ljetu – rekla je Jurić.

Dodala je da je zadovoljna što je napokon izvan skandala. To se odnosilo na prekid s dečkom Darijem Periškićem prije četiri mjeseca koji je komentirala na Facebooku. Tatjana je s Darijom prohodala nakon Hercega.

Ecija Ivušić, za koju su govorili da je razlog prekida veze između glumca i radijske voditeljice, i dalje niječe tu vezu. Iako se govorilo da je bivša RTL-ova voditeljica bila i s Tatjaninim drugim bivšim dečkom Nikkyjem Vuksanom, ona to odbacuje. I kaže da nije čudno što se s Hercegom pozdravlja i razgovara.

- Prijatelji smo i uvijek smo bili, ne znam zašto mi nitko ne vjeruje - rekla je Ivušić.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Crv_1 20.06.2013.

    I ako je sa Ecijom u vezi nije ni cudo,cura 1000% izgleda bolje od Tatjane!

  • prosvjetitelj 20.06.2013.

    jadnik. plus loš glumac.

  • pernica 20.06.2013.

    a ružno mi je to, ako si nekog ljubio, volio, zvaodio, i sad ste skupa na nekom mjestu i okreću glavu kao da se ne poznaju! ma katastrofa, on je muško trebao je ostati kavalir i javiti joj se kao i ovoj drugoj .....a ne, ne, veliki minus od mene i Tanjici a i njemu!- bez obzira na sve trbamo biti ljudi, oprostiti, ako nije išlo- nije! razgovarati se može......poslovno, prijateljski, službeno.....bilo kako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare