To je to što me zanima!

Igor Štimac slavi vjenčanje kćeri Mije: Na Instagramu isplivala fotografija lijepe mladenke

Prošle je godine trener prvi puta postao djed zahvaljujući sinu Luki, a sada je doputovao iz Indije kako bi svoju mezimicu mogao ispratiti do oltara crkve u Zagrebu
Vidi originalni članak

Fotografije mladenke i mezimice Igora Štimca (54), Mije Škegro na Instagramu je objavio službeni fotograf vjenčanja Robert Kale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mia, koju rijetko viđamo u javnosti, zablistala je u vjenčanici splitskog brenda Arileo, a u rukama je držala buketić zagrebačkog brenda Pixy With Love. Udala se u Zagrebu u Crkvi Sv. Blaža, a za vjenčanicu je odabrala nešto moderniji dizajn. 

NOVE FOTOGRAFIJE Raskošno vjenčanje Gatesove najstarije mezimice koštalo je vrtoglavih dva milijuna dolara

Naime, uska vjenčanica seže joj nekoliko centimetara ispod koljena i divno 'grli' figuru. Pravi bajkoviti detalj su pak rukavi i izrez dekoltea koji podsjećaju na princezu Jasmine iz animiranog filma 'Aladin'.

Vjenčanje je, kako piše Gloria.hr održano u najužem krugu obitelji, a Igor Štimac je zbog njega došao u Hrvatsku i planira ovdje ostati dulje vrijeme.

LJUBAV KAO I PRVOG DANA Jelena Veljača i četiri mjeseca nakon vjenčanja ne prestaje s iznenađenjima: 'Prvi poljubac'

Čini se kako je ovo samo jedna u nizu sretnih vijesti za obitelj Štimac jer je Igorov najstariji sin Luka početkom studenog prošle godine postao tata djevojčice i trenera obradovao prvim unućem.

Iz braka sa prvom suprugom trener, osim Luke i Mije, ima i kćer Deu, dok je u braku s Lanom Bucat dobio još dvoje djece, Ivana i Niku.

NEDA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE Ukraden otkazala vjenčanje: 'Demolirao je hotel zbog mene, ma muka mi je od tog čovjeka'

- Oni su moj ponos. Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se mogu uvijek osloniti - rekao je jednom prilikom o svojoj djeci.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Eminem91 26.10.2021.

    Do je svadba u nepalu

  • UvijekIznova 26.10.2021.

    Unućem 🤦‍♀️

  • 26.10.2021.

    Kreneš čitati članak i onda ti iz prvog videa iskoči Mehunka. Svega ti dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare