To je to što me zanima!

Igra prijestolja: Kraljica se nije 'ohladila', a nastavci već stižu

Autor ‘Igre prijestolja’ George R. R. Martin potvrdio je da radi na osam novih serija. Nisu sve u svijetu 'Igre prijestolja', ali njih pet jesu. Radnja jedne od njih vodi nas u svijet 5000 godina prije Daenerys i Cersei
Vidi originalni članak

U ponedjeljak smo se oprostili od “Igre prijestolja”, ali da ne upadnemo u depresiju, pobrinuo se autor serijala George R. R. Martin (70), koji je najavio čak osam novih serija! Dobro, nisu sve u svijetu “Igre prijestolja”, ali njih pet jest.

Jednu od njih, radnog imena “Bloodmoon”, već su počeli snimati u Sjevernoj Irskoj. Radnja nas vodi u svijet 5000 godina prije “Igre prijestolja”, kad su kontinentom dominirala djeca šume.

VIDEO: Prije zadnje epizode pitali smo vas tko će biti na tronu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Znači, adio Daenerys, ćao Aryja, pozdrav Jone, arrivederci Branu - vas više nećemo gledati u ovom fiktivnom svijetu. Ali jednog lika hoćemo. Noćni kralj nastao je negdje u to vrijeme, a tema serije trebala bi pratiti događanja vezana uz njegov postanak i rat prvih ljudi protiv djece šume.

KRAJ SERIJE 'IGRA PRIJESTOLJA' Bitka za prijestolje završila je neočekivanim izborom vladara

- Nema zmajeva, nema trona, nema Kraljeva grudobrana. To je neko drugo vrijeme - rekao je nedavno Martin. 

Potvrđeno je da će se u seriji glavnu ulogu imati Naomi Watts (50), a glumit će i Miranda Richardson (61) i Jamie Campbell Bower (30). Ali kao što smo rekli, George se ne može koncentrirati na samo jedan projekt. Sam kaže da bi poludio bez rada, pa se fanovi nadaju kako će ovaj 70-godišnjak što dulje poživjeti kako bi dobili još originalnog sadržaja. 

- Kao producent radim na osam projekata. Njih pet ima veze s ‘Igrom prijestolja’, a u planu mi je snimiti i neke kratke filmove - dodao je.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RobertKrižanović 22.05.2019.

    Previse je novca u igri da bi zavrsili seriju..

  • 22.05.2019.

    znaci nista od zavrsetka knjiga...steta

  • hrgonus 22.05.2019.

    Dosadni ste vise s tom glupom serijom

Komentiraj...
Vidi sve komentare