To je to što me zanima!

'Igrokaz' Luke Roka: Ipak nije tetovirao ime svoje BB ljubavi

Sami ste se uvjerili u ono što želite vjerovati. Na kraju dana nije važno što je istina, a što laž. Ima i ona poznata da ako laž ponovite 100 puta ona postaje istina, napisao je Luka Rok
Vidi originalni članak

Bivši stanar Big Brother kuće Luka Rok Medunović (23) na Instagramu je objavio video na kojem se priprema na tetoviranje imena svoje 'BB simpatije' Aleni Nezirević Anezi (31 i datuma kada su se upoznali. Sada je pak na istoj društvenoj mreži otkrio kako je sve to bio samo 'show'.

ŠOKIRAO PRATITELJE BB ljubav ide 'pod kožu': Luka Rok je tetovirao Anezino ime?

- Kao što možete vidjeti na drugoj nisam toliko lud da istetoviram Anezi, ali zanimljiva je da uz malo domišljatosti i montaže video priloga ja sam u nekoliko sati uspio 'podignuti prašinu' - napisao je bivši stanar BB rezidencije.

Dodaje kako je ovo bio mali igrokaz koji je sam režirao i uspio u svojoj misiji da uvjeri svoje pratitelje u laž. 

SANKCIJE Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

- Sami ste se uvjerili u ono što želite vjerovati. Na kraju dana nije važno što je istina, a što laž. Ima i ona poznata da ako laž ponovite 100 puta ona postaje istina - napisao je Luka ispod fotografije na kojoj je vidljiva njegova ruka bez tetovaže. 

Priznao je i kako mu Anezi nije djevojka, već prijateljica za cijeli život koja mu nije dužna polagati račune. 

- I da razriješimo jednom zauvijek pitanje o Anezi. Ona je moja prijateljica i koliko ja znam slobodna žena baš kao što sam i ja slobodan muškarac. Manje osuđujte druge, a više gledajte sebe - zaključio je ugostitelj Luka. 

Luka Rok i Anezi su imali turbulentan odnos u realityju. Nisu skrivali da se sviđaju jedan drugome, ali su se često i svađali. U zadatku s Guinnessovim rekordima najduže su se ljubili i pobijedili. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MareYo 30.03.2018.

    Haahaa...mozda je i istetovirao pa kad je vidjeo Anezinu (igru ili novu ljubav) sad neka ide anputirati ruku ooo..glup ili gluplji haahaa...

  • XYZZYX 30.03.2018.

    Brendon iz srbskog big bradera bi mu rekao. Nebitan si faktor i stalno smaras. cvrkuces bez veze i nisi vise nikom napet.

  • VlatkoKomes 29.03.2018.

    Predlažem mu da dođe u Zagorje sada kada budemo sadili krumpir i kukuruz,da kopa zemlju po bregima gdje nemože traktor.Mislim da je to zasada jedina ispravna terapija za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare