Obavijesti

Show

Komentari 118

BB ljubav ide 'pod kožu': Luka Rok je tetovirao Anezino ime?

BB ljubav ide 'pod kožu': Luka Rok je tetovirao Anezino ime?
13

Ponašam se onako kako se osjećam u datom momentu. Neka to bude iznenađenje za Anezi kada izađe iz kuće, rekao nam je tajanstveni Luka Rok

VIDEO

Bivši stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović (23) odlučio se na nesvakidašnji potez kako bi svojoj 'reality simpatiji' Aleni Nezirević Anezi (31) pokazao ljubav. Dok pjevačica u usponu svakodnevno vodi 'bitke' u reality rezidenciji, Luka je posjetio salon za tetoviranje.

BB zavodnica Ana-Marija: Što ću sa smekšanim Bojanom?
BB zavodnica Ana-Marija:  Što ću sa smekšanim Bojanom?

Na Instagramu je objavio video na kojem se priprema na tetoviranje imena svoje BB ljubavi i datuma kada su se upoznali. 

- Shvaćam te da si zaljubljen u Anezi i to sve stoji, ali mislim da je tetovaža nešto što doživotno ostaje - samo su neki od brojnih komentara ispod videa.  Komentarima su se pridružili i bivši stanari Big Brother kuće koji smatraju da je ovaj potez 'luđački'.

-  Ja majke mi ne znam što se to Luki izvrtjelo po glavi da se išao tako unakazit - napisala je bivša stanarka Ana Kovačec (24). Samo tetoviranje nije prikazano u videu, a sudeći po komentarima Luka je doista otišao korak dalje. 

- Ponašam se onako kako se osjećam u datom momentu. Neka to bude iznenađenje za Anezi kada izađe iz kuće - rekao nam je tajanstveni Luka. 

Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom
Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

Luka Rok i Anezi su imali turbulentan odnos u realityju. Nisu skrivali da se sviđaju jedan drugome, ali su se često i svađali. U zadatku s Guinnessovim rekordima najduže su se ljubili i pobijedili. 

- Ona je pametna, zrela i duhovno razvijena žena. Samo što ima vrlo čudan smisao za izražavanje prijateljskih simpatija prema muškom spolu. To sam joj prigovarao još dok sam bio u kući i prigovarat ću joj uvijek za to. Ja sam nju prihvatio kao takvu, kada izađe iz kuće imat će priliku dokazati da je bila ozbiljna kada sam ja u pitanju. A do tada, ja sam slobodan čovjek kao što je ona slobodna žena - dodao je Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu