To je to što me zanima!

Ima novi stil života: Kupujem namirnice, ali i kuham, čistim...

Ni u kojem slučaju nisam oduševljena ovim scenarijem s kojim se svi suočavamo, ali sigurna sam da trenuci poput ovih mogu nam pomoći da nas prizemlje i čine ispunjenijim, suosjećajnijim i pametnijim, poručila je
Vidi originalni članak

Atraktivna manekenka Naomi Campbell (49) nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što je pozirala u zračnoj luci odjevena u zaštitno odijelo, s maskom i zaštitnim naočalama na licu te ružičastim gumenim rukavicama na rukama.

Sve to kako bi se zaštitila od kobnog korona virusa koji je ovih dana zahvatio i nekoliko celebrityja. Sada se 'Crna pantera' na društvenim mrežama još jednom osvrnula na nevolju s kojom se trenutačno bori cijeli svijet.

- Danas sam provela nekoliko sati šetajući s kumčetom. Ne sjećam se kada sam zadnji put stala vani u New Yorku, a da nisam razmišljala o tome gdje moram biti idućih 30 minuta. Prošli tjedan kada je moj um registrirao činjenicu da ću morati ostati na jednom mjestu, u jednom gradu, bez pokreta, putovanja ili mnogo ljudske interakcije, ne mogu lagati da me to činilo nervoznom ili anksioznom. Učim kako zaustaviti užurbani i komplicirani život na neko vrijeme... Proteklih nekoliko dana provela sam kod kuće u izolaciji s voljenima. Kuhala sam, čistila, čula sam se s ljudima preko telefona, kupovala sam namirnice, čitala portale, spavala, slušala glazbu i šetala po svježem zraku - napisala je na društvenoj mreži.

MANEKENKA ŠOKIRALA OUTFITOM Naomi zbog korone odustala od golotinje: Panično dezinficira...

- Iz dana u dan podsjećam na sve te jednostavne užitke u mom životu koji čine sreću. Moramo naučiti educirati svoje srce i um kako bismo stvorili vrijednost u svakom trenutku. Ni u kojem slučaju nisam oduševljena ovim scenarijem s kojim se svi suočavamo, ali sigurna sam da trenuci poput ovih mogu biti nevjerojatno introspektivni i refleksni, mogu nam pomoći da nas prizemlje i, u konačnici, čine ispunjenijim, suosjećajnijim i pametnijim ljudima, stvarajući jedinstvo da nas podsjeti da smo svi ljudi. Nadam se da ste svi ostali snažni, ujedinjeni i optimistični koliko god možete. Držite se, prebrodit ćemo ovo. S ljubavlju, Naomi - dodala je.

Komentara na društvenoj mreži nije nedostajalo, a 'hrpa' pratitelja joj je napisala: 'Prekrasno rečeno'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lola. 17.03.2020.

    Neš' ti samoizolacije, i mama bi sine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare