To je to što me zanima!

Ima poruku: Slovima na kaputu ispisala svoje dobitnike Oscara

Na rubu Diorova ogrtača bila su izvezena imena redateljica koje nisu nominirane za Oscara, a Natalie smatra da su itekako trebale biti. 'Htjela sam im odati počast na suptilan način', objasnila je glumica
Vidi originalni članak

Glumica Natalie Portman (38) na dodjeli nagrada 92. Oscara došla je u crno-zlatnoj haljini preko koje je na crvenom tepihu prebacila ogrtač s posvetom.

Na rubu Diorova ogrtača bila su izvezena imena redateljica koje nisu nominirane za Oscara, a Natalie smatra da su itekako trebale biti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostale redateljice koje su se našle na Natalinom ogrtaču su Melina Matsoukas (39), Kasi Lemmons (58), Lorene Scafaria (41), Marielle Heller (40) i Alma Har'el (44).

- Htjela sam im odati počast na suptilan način - objasnila je glumica. Glumičino pravo ime je Neta-Lee Herhslag. Odlučila je raditi pod prezimenom Portman jer je htjela sačuvati privatnost bliže obitelji. Portman je djevojačko prezime njezine bake. 

Natalie je posvećena svom 'poslu'. Naime, za fil 'Black swan' je provela osam sati na dan na probama i izgubila desetak kila za ulogu perfekcijom opsjednute balerine. Tijekom probi ozlijedila je rebro.

PRIVUKLI POZORNOST Keanu poveo mamu na Oscare: Zamijenili je za njegovu curu...

- Bilo je noći kad sam stvarno mislila da ću doslovce umrijeti - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hezus 10.02.2020.

    Bas me zanima koliko je njena producentska kuca odlucila filmova sa redateljicama producirati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare