To je to što me zanima!

Imali su nesreću: 'Esmeralda' ugrozila živote svojih sinova?

Nesreću je prouzročio vozač kamiona, a bivši suprug meksičke glumice tvrdi da je Leticia Calderon njihovoj djeci zaboravila staviti sigurnosni pojas u automobilu
Vidi originalni članak

Leticia Calderon (44), poznata po ulozi Esmeralde u istoimenoj seriji, prošli tjedan je imala tešku prometnu nesreću. S njom su u automobilu tada bili i njezini sinovi Luciano (8) i Carl (7). Nesreću je prouzročio vozač kamiona, a meksička glumica još ne razmišlja o tužbi jer joj je na prvom mjestu zdravlje sinova. Luciano, koji se rodio s Downovim sindromom, u nesreći je zadobio ozljede glave. Liječnici bolnice u kojoj je obitelj zbrinuta kažu da je dječak dobro. Carl je natukao desni bok, no i on se zadovoljavajuće oporavlja. Nekoliko dana neće moći sam hodati, no ubrzo bi se trebao potpuno oporaviti. 

Nesreća se dogodila na cesti Queretaro - Celaya kad je vozač kamiona htio preteći automobil glumice koja je u nesreći istegnula gležanj. 

- Svima se zahvaljujem na molitvama - napisala je Leticia na svom Twitter profilu. Njen bivši suprug Juan Collado za neke medije je izjavio da su djeca ozlijeđena u nesreći jer ih glumica nije zaštitila sigurnosnim pojasom. No, brat glumice to je opovrgnuo. 

- Luciano je sjedio u sredini kad se tijekom nesreće otkopčao njegov pojas zbog čega je on i zadobio najteže ozljede - rekao je Mario, brat popularne glumice iz meksičkih sapunica. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kaj bum ko sirotek išel tam 07.11.2012.

    Progledala je još u 60. epizodi... :)

  • Plenkica 07.11.2012.

    recite sta hocete, al, ja sam to gledala,,, bas je zena preljepa i sapunica je ko bajka ... hehehehe

  • sammyy 07.11.2012.

    hehe kakve se uspomene bude na spomen esmeralde ;) eh da su mi ti dani ;)))....samo nek se što brže oporave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare