To je to što me zanima!

Imao nezgodu: Michael Caine se ne može kretati bez pomoći

Glumac koji je sredinom ožujka proslavio 85. rođendan oporavlja se od ozlijede koju je zadobio poskliznuvši se na ledu. Tijekom proslave, u kolicima ga je gurao prijatelj, Sir Paul McCartney
Vidi originalni članak

Michael Caine (85) proslavio je svoj rođendan 14. ožujka u invalidskim kolicima. Britanski glumac slomio je gležanj u vlastitom vrtu, poskliznuvši se na led prekriven snijegom. Iako se uspješno oporavlja, Caine se ne može kretati bez pomoći hodalice ili invalidskih kolica. 

Na jednu od proslava s kolegama i prijateljima, glumac je došao s bivšim članom Beatlesa, Paulom McCartneyjem, koji ga je gurao u kolicima.

Caine je uz pomoć dvoje ljudi i stigao sinoć na obilježavanje svog rođendana u Britanskom filmskom Institutu u Londonu. Vidno dobro raspoložen, britanski je glumac mahao okupljenim fotoreporterima. S njim su bile i supruga Shakira (71) i kći Natasha (45). 

- Michaelu je sad dobro i osjeća se izvrsno - rekao je glumčev glasnogovornik. 

Caine, koji se proslavio 1969. filmom 'The Italian Job', trenutno i snima film o pljačkašima koji su u londonskom Hatton Gardenu ukrali dragulje vrijedne 201 milijun funti. Glumac je također jedna od svjetskih zvijezda koji su javno obećale kako više neće raditi s redateljem Woodyjem Allenom, kojeg je pokćerka Dylan Farrow optužila za pedofiliju i seksualno zlostavljanje. 

Britanski glumac, kojeg smo mogli gledati i kao Batmanovog batlera Alfreda u četiri nastavka, prošle je godine rekao kako se okrenuo zdravijem načinu životu jer se boji oboljenja od karcinoma. Prestao je piti i počeo je paziti na prehranu, a podrška u svemu tome mu je supruga Shakira. 

- Najvažnije mi da gledam svoje unuke kako odrastaju. Znam da su mi dani odbrojani i to mi je trenutno najveća briga - tada je rekao Caine, čija kći Natasha ima sinove Milesa i Taylora. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Papatest 24.03.2018.

    Ne znam kako će jadan sve to financirati

  • shad 24.03.2018.

    Why do we fall Bruce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare