To je to što me zanima!

Imao priliku: Golman Hajduka u Zadru se družio s Bon Jovijem

'Došao je u restoran poslije nas. Svi su ga tražili fotografiju: od osoblja do gostiju, on je spremno pozirao i nije mu bio problem fotografirati se sa svima. Jako je simpatičan', otkrila nam je zaručnica golmana Hajduka Iva
Vidi originalni članak

Američki roker Jon Bon Jovi (57) ovo ljeto odmara u Hrvatskoj. Fotografi su u više navrata posljednjih dana uhvatili poznatog pjevača kako s obitelji uživa na našoj obali. Prvo je 'uhvaćen' u Cavtatu, Korčuli potom i u Dubrovniku. U četvrtak je bio na Hvaru, a sinoć je posjetio još jednu poznatu turističku destinaciju u Hrvatskoj.

Naime, roker je viđen kako šeće Zadrom, a potom je na toj lokaciji uživao u poznatom restoranu Niko u kojemu često objeduju brojne zvijezde. Na večeri u istom restoranu bili su i vratar Hajduka Josip Posavec (23) i njegova zaručnica Iva Zajec (20). 

- Jedan od najvećih. Bila mi je čast sresti te - napisao je Josip ispod fotografije na društvenoj mreži, a njegova zaručnica Iva za 24sata otkrila je kako je izgledao susret s legendarnim pjevačem.

UŽIVA NA ODMORU Jon Bon Jovijev sin oduševljen Hvarom: 'Ja sam sada Hrvat'

- Došao je u restoran poslije nas, a fotografirali smo se kad je odlazio. Svi su ga tražili fotografiju: od osoblja do gostiju, on je spremno pozirao i nije mu bio problem fotografirati se sa svima. Jako je simpatičan, pružio nam je ruku i upoznali smo se, nismo ništa drugo posebno pričali - otkrila nam je Iva.

Iako par nije vidio što je roker jeo, pretpostavljaju kako su to bili riblji specijaliteti jer, kažu, restoran koji su odabrali za večeru poznat je upravo po ribljim delicijama. Iva je dodala i kako je s pjevačem za stolom bilo desetak ljudi kao i njegovi osobni zaštitari te da su se u restoranu zadržati otprilike dva sata. 

Bon Jovi je spremno pozirao i na Hvaru gdje se fotografirao s osobljem restorana koje nije krilo sreću što je roker izabrao i došao baš u njihov restoran.

- Kakva čast! Bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo upoznali jednog od najvećih kompozitora, tekstopisaca i pjevača naše generacije - legendarnog Jon Bon Jovija. Nadam se da si imao nevjerojatnu večer jer mi sigurno jesmo. Hvala što si donio veselje i to ne samo nama, već i posjetiteljima. Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti - reklo je osoblje restorana.

Bon Jovi s obitelji plovi na luksuznoj 60-metarskoj jahti Rarity koja može primiti 12 gostiju u šest kabina. U Hrvatsku je stigao sa suprugom Dorotheom Hurley (56) i sinovima Romeom (15) i Jacobom (17). Stephanie (25) i Jesse (24) nisu došli s njima.  Izgleda da se rokerovom sinu Jacobu Hrvatska toliko svidjela pa se na društvenim mrežama pohvalio citatom: 

- Ja sam sada Hrvat - napisao je kratko, očito vrlo zadovoljan svojim dosadašnjim odmorom. 

JACOB HURLEY (17) Zgodni sin Bon Jovija hvali se videom s megajahte u Cavtatu

Roker je još 2011. uživao u čarima Dubrovnika, a iste godine imao je i koncert u Zagrebu. No ovaj put, došao je isključivo turistički s obzirom da nema najavljenih koncerata u našim krajevima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • RobertRigo 30.06.2019.

    napisao je "ja sam u Hrvatskoj" (@Croatia), a ne "ja sam Hrvat" ....

  • 29.06.2019.

    nek čovjek uziva

  • 29.06.2019.

    Hvarski restoran Niko, a od kada to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare