To je to što me zanima!

Imenjaci uživali na plaži, a pala je i fotka s obožavateljicama...

Joško i Jole našli su se u društvu tri starije obožavateljice koje su odlučile pjevača i nogometaša zamoliti sa fotografiju u nešto opuštenijem izdanju
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš i komentator Joško Jeličić (48) zajedno s imenjakom i pjevačem Joškom Čagaljem Joletom (57) ljeto provodi uživajući na plažama, a nedavno je na društvenim mrežama objavio fotografiju i pokazao kako ni na odmoru nemaju mira od vjernih obožavatelja. 

Joško i Jole našli su se u društvu tri starije obožavateljice koje su odlučile pjevača i nogometaša zamoliti sa fotografiju u nešto opuštenijem izdanju. 

- Naši vjerni fanovi - napisao je Jeličić na Instagramu te primio brojne komentare za dobro društvo u kojem su se našli. 

Ovi imenjaci uživaju na moru odmarajući se od obaveza, posebno Jole koji će u prosincu dobiti prinovu. 

'ŽELJELI SMO JOŠ DJECE' Jole čeka sina: Priredio feštu, a kćeri smišljaju ime za brata...

- U prosincu stiže sin. Presretan sam, ali jednako bih se radovao da sam dobio i četvrtu kćer - rekao nam je Jole. Spol su doznali nakon što je supruga Ana obavila test koji ukazuje na rizik za prisutnost kromosomskih anomalija ploda. Pokazalo se da je sve u najboljem redu. Sretna vijest najviše je razveselila njihove kćeri Ivu (12), Emu (10) i Tiju(7). Obitelj je povodom toga priredila feštu za prijatelje i rodbinu u Zagvozdu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mrTrobec 02.07.2019.

    Gerijatrija u "sexy"izdanju,tko ima jak želudac neka navali na gledanje

  • NenadZG 02.07.2019.

    Netko je zeznul. Jole nema 57 godina. Born: February 15, 1972 (age 47 years), Heilbronn, Germany. Ima li netko tko je rođen u Splitu, Zagrebu, Osijeku ili Rijeci ili su svi uvoz?

  • 02.07.2019.

    Daj dečki šta se sramite..Pogledajte Francuskog predsjednika kako je ponosan a žena mu starija od svih ovih dama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare