Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Jole čeka sina: Priredio feštu, a kćeri smišljaju ime za brata...

Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: 'Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro'. No tko nakon tri kćeri ne bi htio sina', kaže Jole

Foto: PIXSELL
54 komentara

U prosincu stiže sin. Presretan sam, ali jednako bih se radovao da sam dobio i četvrtu kćer - rekao nam je Joško Čagalj Jole (47).

Goran Jakuš/PIXSELL STIŽE POJAČANJE 'Opet ih čekaju pelene i dude': Jole i Ana čekaju četvrto dijete

Spol su doznali nakon što je supruga Ana obavila test koji ukazuje na rizik za prisutnost kromosomskih anomalija ploda. Pokazalo se da je sve u najboljem redu. Sretna vijest najviše je razveselila njihove kćeri Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7). Obitelj je povodom toga priredila feštu za prijatelje i rodbinu u Zagvozdu.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ima koji tjedan da sam doznao i presretan sam. Moja Ana trudna četvrti put. Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: 'Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro'. No tko nakon tri kćeri ne bi htio sina' - govori Joško Čagalj Jole. 

Foto: PIXSELL

Pjevač je vrlo angažiran u humanitarnom radu pa se, priča, nagledao svega. Neke slike bolesne djece ne izlaze mu iz glave, zato i tvrdi da je najveća radost i blagoslov svake obitelji dobiti živo i zdravo dijete. 

Foto: PIXSELL

- Kćeri Ema, Iva i Tia već naveliko smišljaju imena - smije se Jole. Dok novi član obitelji ne dođe u kuću popularnog pjevača, Jole će svaki trenutak biti uz svoje cure. Ionako ističe da pjeva samo vikendima, a ostali su dani rezervirani za njemu tako slatke obiteljske obveze. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 

Naši partneri pišu
Message