To je to što me zanima!

'Indiana Jones 5': Spielberg je obećao nešto poprilično bitno

Kada redatelj poput Stevena Spielberga odluči napokon izjaviti nešto o filmovima koje upravo snima, ili se priprema snimiti, naša je dužnost kao ljubitelja filmova poslušati ga
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih filmaša modernog Hollywooda često ostavlja dojam enigmatske osobe, jer se istinski kloni intervjua i raznih komentara, osim onih vezanih za djela kojima se upravo bavi. Tako da je njegova volja da nam obznani ovakve informacije jednostavno začuđujuća. No uzevši u obzir o čemu se radi, moramo reći da ga razumijemo.

Kako je upravo završio svoj trenutačni projekt, film o magičnom divu 'BFG'-u, Spielberg se u intervjuu dotaknuo jednog gorljivog pitanja koje je interesiralo sve poklonike Indiane Jonesa. Kako smo objavili, 'Indiana Jones 5' je projekt kojim će se Spielberg baviti nakon 'BFG-a'.

- Ovo je jedna vijest za prave fanove. Ono što vam mogu reći jest da neću na kraju filma ubiti Harrisona (Forda, op.a.) - izjavio je veliki redatelj.

Upozorenje - ispod slike kreću maleni spojleri za neke filmove, pa ako ne želite iznenađenja, krenite s čitanjem drugih članaka.

Izjava Stevena Spielberga je poprilično dobra stvar. Da, jasno nam je da Ford već ima podosta godina, no moramo se upitati - treba li nam svijet u kojem su i Indiana Jones i Han Solo mrtvi? Uz to, kada bismo vidjeli onaj klasičan zalazak sunca na kraju Indiane, ali bez Indyja kako odlazi u njega, ne bismo li se osjećali jako razočarano?

Spielberg se trenutačno bavi adaptacijom spomenutog 'BFG-a', uz scenaristicu neponovljivog 'E.T.'-a, Melissu Mathison. U glavnim ulogama nalaze se Ruby Barnhill i oskarovac Mark Rylance (Oscara je dobio za Spielbergov film 'Most špijuna') te Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.

'Blagi fantastični gorostas' u kina stiže 30. lipnja, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mary_s 17.06.2016.

    iako neke scene izgledaju presmiješno, Indiana mi je baš super... Harison je definitivno zgodan djedica...

  • kung fu panda 17.06.2016.

    dobar mi Harison ali nije bio ni onaj loš glumac što ga je glumio u seriji mladi Indiana

  • korisničko ime zauzeto 17.06.2016.

    ajde super, samo je će Ford moći zbog godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare