To je to što me zanima!

Indira kao Rocky: Mišićava pjevačica 'izudarala' supruga

Uz trening, pjevačica i njezin suprug Miroslav Levak prakticiraju balansiranu prehranu. Premda ponekad zgriješe s kolačima, sve kalorije na kraju potroše kvalitetnim treningom...
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (46) sve češće svoje pratitelje 'časti' fotografijama svog isklesanog tijela, a sada je svojim posljednjim videom na društvenoj mreži pokazala kako ima odličnu kondiciju. 

Na objavljenoj snimci Indira sa svojim suprugom Miroslavom Levakom (44) trenira boks. Pevačica tako poput Rockyja Balboe udara svom snagom, a suprug ju je u jednom trenutku iznenadio i digao u zagraljaj, nakon čega je ona izgubila fokus. Video je oduševio njezine pratitelje te su joj ostavili pozitivne komentare. 

- Skidamo kile! - napisala je kratko u opis fotografije. 

'U tome je tajna. Pobijete se na treningu pa se doma volite', 'Fantastičan par, simpa ste oboje' - neki su od komentara ispod videa.

Miroslav je inače trostruki prvak u bodybuildingu. Nakon što odradi svoje vježbe njoj zadaje one primjerene za nju ili istovremeno vježbaju svaki na svojoj spravi. Uz trening, Indira i njezin životni partner prakticiraju balansiranu prehranu. Premda ponekad zgriješe s kolačima, sve kalorije na kraju potroše kvalitetnim treningom.Pjevačica je tako posljednjih mjeseci intenzivno u teretani. 

- Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! - napisala je Indira na društvenim mrežama. 

Njeni obožavatelji primijetili su vitkije i zategnutije noge koje Indira duguje treninzima i pravilnoj prehrani. Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji.

Dosta vremena provodi i na cardio spravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitom priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici. Pjevačica izbjegava gazirana pića, a nakon treninga popije proteinski shake. Redovito ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Pobotchnick Leeyoobo 14.10.2019.

    Zbog njega uvijek dobijem žuti karton.

  • copyright 14.10.2019.

    zašto je ženstvenost ostavila kod kuće???

  • milano 14.10.2019.

    Meni je baš bila zgodna s kojim kg viška i dugom crnom kosom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare