To je to što me zanima!

Indira Levak pohvalila se novim obrvama: 'Samo ću vam reći da nisam imala peticu iz likovnog'

Pjevačica se odlučila na tehniku puder obrva koje daju puniji oblik, a istovremeno su lijepo zaobljene i blago definirane
Vidi originalni članak

Što je žena bez lijepih obrva, upitala se pjevačica Indira Levak (49) koja je na Instagram profilu objavila fotografije na kojima se pohvalila svojim novim obrvama, a s kojima je prije, kako kaže, muku mučila samostalnim iscrtavanjem.

- Već neko vrijeme muku mučim s obrvama, od samostalnog iscrtavanja sam davno odustala. Samo ću vam reći da nisam imala 5 iz likovnog - napisala je Indira pa dodala:

OPASNO ZA ZDRAVLJE Indira godinama muku mučila s vlagom u apartmanima. Riješila ju je na jednostavan način

- Prezadovoljna sam i zahvalna edukatorima na savjetu i izvedbi koja je vrhunska. 

Pjevačica se odlučila na tehniku puder obrva koje daju puniji oblik, a istovremeno su lijepo zaobljene i blago definirane.

Podsjetimo, Indira je često aktivna na društvenim mrežama te sa svojim pratiteljima dijeli i trenutke iz svog privatnog života. U siječnju je bila na odmoru u snježnom Salzburgu u Austriji gdje je uživala u društvu supruga Miroslava Levaka.

- Ja sam jedna od onih kojoj je teško otići na odmor jer jednostavno osjećam da gubim vrijeme... Volim biti produktivna, ali evo me... Povukla ručnu i odmaraj sestro, zaslužila si - napisala je tada pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MaraMaraMara 21.04.2023.

    Sljedeća korekcija će biti nešto niže ;-)

  • rocky55555 21.04.2023.

    Lijep dečko

  • vedji777 20.04.2023.

    užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare