To je to što me zanima!

Indira otkrila dio spavaće sobe pa upitala: 'Smeta li to vama?'

Pozirala je udobno smještena na bračnom krevetu, s knjigom u ruci i naočalama za vid. Zajedno s njom, smjestile su se i dvije mačke. Jedna siva i jedna bijela sa smeđim 'flekama'
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (48) često dijeli privatne trenutke sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. A sada je otkrila da pristup spavaćoj sobi, koju inače dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom, imaju i njihove mačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako vi spavate? Kod nas su dva nova krevetića stigla, ali nas tri prvo zajedno legnemo. Kasnije skaču na svoja mjesta, kada se guze ugriju. Meni ne smeta, a vama? - napisala je pjevačica uz objavu koja je izazvala gomilu komentara, ali i lajkova.

Pozirala je udobno smještena na bračnom krevetu, s knjigom u ruci i naočalama za vid. A zajedno sa njom smjestile su se i dvije mačke. Jedna siva i jedna bijela sa smeđim flekama. No, u prvom planu bio je izgled spavaće sobe koju je uredila u toplim, smeđim tonovima.

. PREPOZNAJETE LI JE? Indira nekada: Promijenilo se sve, osim upečatljivih krpica

'Divni', 'Divna si, obožavam', 'Top', 'Indira ti si zakon', 'Tko ne voli životinje, ne voli ni ljude', 'Kraljice', samo su neki od komentara ispod fotografije koja je sakupila više od dvije tisuće lajkova.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Bicek1 06.06.2022.

    ima čukljeve

  • HanaMilanović39 31.01.2022.

    Spavanje sa mackama izaziva neplodnost kod zena i macja dlaka je opasna.Krevet nije za životinje

  • Obi wan kenobi 30.01.2022.

    Koji je to muškarac

Komentiraj...
Vidi sve komentare