To je to što me zanima!

Indira pokazala roditelje: 'Živite još dugo, ostalo mi nije važno'

Ako je suditi prema pregači, majstor u kuhinji bio je Indirin tata Franjo. Zbog toga što su svi bili sretni i dobro raspoloženi u komentarima su dobili na stotine komplimenata Indirinih pratitelja
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak odmara se kod svojih roditelja u Županji, a ovih je dana objavila fotografiju s majkom Ismetom i ocem Franjom. Zagrlila ih je, od srca su se svi nasmijali, a kad se na društvenim mrežama pohvalila fotkom, poslala je i emotivnu poruku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Indirine transformacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka naši dragi roditelji žive dugo, dugo, sve ostalo nije toliko važno... Mama i tata - napisala je Indira u opisu i raznježila brojne pratitelje. 

Ako je suditi prema pregači, majstor u kuhinji bio je Indirin tata Franjo. Zbog toga što su svi bili sretni i dobro raspoloženi u komentarima su dobili na stotine komplimenata Indirinih pratitelja, kojih ima gotovo 100.000. Najčešće su im poželjeli dug i sretan život, baš kao što im to želi i njihova kći. 

- Ova slika je prekrasna. Iskoristi svaki trenutak dok su tu. Neka su živi i zdravi godinama - pisali su pratitelji, a jedna je pratiteljica zaključila i kako Indira jako nalikuje svojoj majci. 

PRATITELJI KAŽU 'NE' Indira se sjetila prošlih dana pa pitala: 'Da budem opet crnka?'

Pjevačica je u ožujku bila na Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. U Opatiji je očarala energičnim nastupom dok je u neonskoj ružičastoj kombinaciji izvodila pjesmu 'You Will Never Break My Heart' i pokupila simpatije publike, iako nije pobijedila ona već Damir Kedžo.

Zbog korona virusa ovogodišnji Eurosong je otkazan, a odlučeno je i kako nas dogodine neće predstavljati Kedžo već se bira nova pjesma i izvođač na Dori 2021. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 09.09.2020.

    Kako netko da ime djetetu Indira!?

  • charles_bronson 09.09.2020.

    Dali je Indira sin jedinac ili imaju još djece?

  • GOGA SPLIT 09.09.2020.

    Nikad nitko te nece voljeti i prastati kao roditelji .... to znam na vlastitoj kozi, sa njima je otislo pola mene, nakon tolikih godina, a proslo je puno , nema dana kad ih se ne sjetim , pogotovo kad mi lose krene, uvjek zovem ih da mi pomognu!🙏🕯😢❤️🕯😇😇

Komentiraj...
Vidi sve komentare