Obavijesti

Show

Komentari 15

Indira pokazala roditelje: 'Živite još dugo, ostalo mi nije važno'

Indira pokazala roditelje: 'Živite još dugo, ostalo mi nije važno'
7

Ako je suditi prema pregači, majstor u kuhinji bio je Indirin tata Franjo. Zbog toga što su svi bili sretni i dobro raspoloženi u komentarima su dobili na stotine komplimenata Indirinih pratitelja

VIDEO

Pjevačica Indira Levak odmara se kod svojih roditelja u Županji, a ovih je dana objavila fotografiju s majkom Ismetom i ocem Franjom. Zagrlila ih je, od srca su se svi nasmijali, a kad se na društvenim mrežama pohvalila fotkom, poslala je i emotivnu poruku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Indirine transformacije

Pokretanje videa...

Indirine transformacije 01:17

- Neka naši dragi roditelji žive dugo, dugo, sve ostalo nije toliko važno... Mama i tata - napisala je Indira u opisu i raznježila brojne pratitelje. 

Ako je suditi prema pregači, majstor u kuhinji bio je Indirin tata Franjo. Zbog toga što su svi bili sretni i dobro raspoloženi u komentarima su dobili na stotine komplimenata Indirinih pratitelja, kojih ima gotovo 100.000. Najčešće su im poželjeli dug i sretan život, baš kao što im to želi i njihova kći. 

- Ova slika je prekrasna. Iskoristi svaki trenutak dok su tu. Neka su živi i zdravi godinama - pisali su pratitelji, a jedna je pratiteljica zaključila i kako Indira jako nalikuje svojoj majci. 

Indira se sjetila prošlih dana pa pitala: 'Da budem opet crnka?'
Indira se sjetila prošlih dana pa pitala: 'Da budem opet crnka?'

Pjevačica je u ožujku bila na Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. U Opatiji je očarala energičnim nastupom dok je u neonskoj ružičastoj kombinaciji izvodila pjesmu 'You Will Never Break My Heart' i pokupila simpatije publike, iako nije pobijedila ona već Damir Kedžo.

Zbog korona virusa ovogodišnji Eurosong je otkazan, a odlučeno je i kako nas dogodine neće predstavljati Kedžo već se bira nova pjesma i izvođač na Dori 2021. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin