To je to što me zanima!

Indirine pripreme: Njen koautor je zaslužan za pobjedu Nette...

Za Doru pripremamo dinamičan plesni nastup, zaraznu energiju pjesme koje ćemo moji plesači i ja pokazati u Opatiji! Obećavam da ćemo razvaliti pozornicu, kaže Indira koja je Dorona dovela kao pojačanje u tim
Vidi originalni članak

Idućeg vikenda na rasporedu je hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije 'Dora', a Indira Levak (46) jedna je od 16 natjecatelja. Pjeva pjesmu 'You Will Never Break My Heart'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako sam sretna što mogu potvrditi da se uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i mene kao autora teksta, timu pjesme 'You Will Never Break My Heart', kao koautor, pridružio Doron Medalie. Iskusni producent i autor, poznavatelj Eurosonga i pobjednik iz 2018. godine s izraelskom predstavnicom Nettom i pjesmom 'Toy' - pohvalila se Indira. 

Pjevačica je sretna što Doron vjeruje u njezin tim i da je upravo on njihovo pojačanje. 

- Za Doru pripremamo dinamičan plesni nastup, zaraznu energiju pjesme koje ćemo moji plesači i ja pokazati u Opatiji! Obećavam da ćemo razvaliti pozornicu! Vjerujem da je brza i pozitivna pjesma odličan izbor za uspjeh na Eurosongu. Mi smo spremni - kaže Indira. 

Posljednjih nekoliko dana Indira radi na koreografiji za natjecanje, a nastupa 12. po redu. Za koreografiju zadužen Igor Barberić, dok će, među ostalima, uz nju plesati Helena Janjušević i Valentina Walme

- Da je na Doru doći lako, došao bi svatko - napisala je Indira na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nikpraskatonpraskatonnik 19.02.2020.

    Đaba ti sestro...

  • mokošica 007 19.02.2020.

    Koja orginal ima vise silikona nego u butizi......

  • mily 19.02.2020.

    Ovo čudo je oličenje ženstvenosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare