To je to što me zanima!

Influenceri za dijasporu: Brat i seka vrte pare na iseljenicima

MLADI I PODUZETNI Magdalena i Ivan su rođeni u Njemačkoj. Roditelji su im rođeni u Hrvatskoj te često dolaze u posjet u Bašku Vodu. Brat i sestra odlučili su Hrvatsku promovirati kroz vlastiti brend odjeće
Vidi originalni članak

Stotine hrvatskih zastava vijorilo se na pjesme Mladena Grdovića (61), Prljavog kazališta, Miroslave Škore (57), Petra Graše (43) i drugih na 'Hrvatskoj noći' u  Frankfurtu. Bilo je tu suza radosnica, onih koji su 'potegnuli' od Kanade, pa čak i s Novog Zelanda, kako bi samo jednu večer u godini mogli slušati pjesme hrvatskih glazbenika. 

Među petnaest tisuća ljudi iz dijaspore našli su se Magdalena i Ivan Keškić. Brat i sestra koji su rođeni u Njemačkoj ali, kako nam kažu, ljubav prema domovini u kojoj su rođeni njihovi roditelji jača je od zemlje u kojoj trenutačno žive.

-  Cijeli život živimo ovdje, ali roditelji su nam se rodili u Hrvatskoj. Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta godišnje.  Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu - kaže Ivan. S njime se slaže i sestra koja dodaje kako njemačku glazbu do tamošnje pojave trap cajki nisu slušali.

- Od jutra do mraka slušamo samo hrvatske glazbenike. Veselim se najviše Graši kojeg mi je želja upoznati - rekla nam je Magdalena prije koncerta. Ivan se najviše radovao nastupu Miroslava Škore.

- Drago mi je da još pjeva iako se sad kandidirao za predsjednika - priča Ivan koji ove godine prvi puta može glasati na izborima. Svoj će glas, uvjerava nas, dati upravo Škori.

- Da, tako sam odlučio. Planiram izaći na izbore i podržati ga svojim glasom - objašnjava.  Da vole Hrvatsku dokazali su poslom koji se bavi. Naime, brat i sestra pokrenuli su vlastiti brend muške, ženske i dječje odjeće, ali i modnih dodataka s natpisima Hrvatska e tako dirigiraju modnim trenovima hrvatske dijaspore.

- Prije dvije godine počela sam i s Instagramom. Prvo sam stavljala normalne slike, pa sam sve više vremena i truda ulagala u to, bio mi je to hobi, a sad mi je posao. Brat i ja imamo i vlastiti brend gdje u Hrvatskoj prodajemo odjeću i super nam ide. Razmišljam pokrenuti i vlastiti brend - otkiva Magdalena. 

Na Instagramu ju prati 200 tisuća obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama luksuznih brendova koje kupuje. Njezin ormar pun je cipela brenda Louis Vuittona, Yves Saint Laurenta te torbica Dior te Prada. I njezin brat Ivan od Instagrama zarađuje, kaže, odlično.

- Trenutačno studiram ekonomiju, a Instagram je od hobija sad već posao na profesionalnoj razini i jako dobro zarađujem od toga, ali prvenstveno to mi je to velika zabava - zaključuje Ivan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Haen 20.11.2019.

    Tolika ljubav prema domovini a ne pada im na pamet da se vrate u hr život , jedino su prvi kad treba glasat za "domoljubnu" stranku , m...š. Se....ne u pm

  • Popy_1 20.11.2019.

    Ove glave nisu hrvatskog podrijetla

  • Nabreklakožica 19.11.2019.

    Kakvo je to zanimanje majke ti mile, sve poslat na goli otok pa se tamo naslikavaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare