Obavijesti

Show

Komentari 60

Influenceri za dijasporu: Brat i seka vrte pare na iseljenicima

Influenceri za dijasporu: Brat i seka vrte pare na iseljenicima
22

MLADI I PODUZETNI Magdalena i Ivan su rođeni u Njemačkoj. Roditelji su im rođeni u Hrvatskoj te često dolaze u posjet u Bašku Vodu. Brat i sestra odlučili su Hrvatsku promovirati kroz vlastiti brend odjeće

VIDEO

Stotine hrvatskih zastava vijorilo se na pjesme Mladena Grdovića (61), Prljavog kazališta, Miroslave Škore (57), Petra Graše (43) i drugih na 'Hrvatskoj noći' u  Frankfurtu. Bilo je tu suza radosnica, onih koji su 'potegnuli' od Kanade, pa čak i s Novog Zelanda, kako bi samo jednu večer u godini mogli slušati pjesme hrvatskih glazbenika. 

Među petnaest tisuća ljudi iz dijaspore našli su se Magdalena i Ivan Keškić. Brat i sestra koji su rođeni u Njemačkoj ali, kako nam kažu, ljubav prema domovini u kojoj su rođeni njihovi roditelji jača je od zemlje u kojoj trenutačno žive.

-  Cijeli život živimo ovdje, ali roditelji su nam se rodili u Hrvatskoj. Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta godišnje.  Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu - kaže Ivan. S njime se slaže i sestra koja dodaje kako njemačku glazbu do tamošnje pojave trap cajki nisu slušali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od jutra do mraka slušamo samo hrvatske glazbenike. Veselim se najviše Graši kojeg mi je želja upoznati - rekla nam je Magdalena prije koncerta. Ivan se najviše radovao nastupu Miroslava Škore.

- Drago mi je da još pjeva iako se sad kandidirao za predsjednika - priča Ivan koji ove godine prvi puta može glasati na izborima. Svoj će glas, uvjerava nas, dati upravo Škori.

- Da, tako sam odlučio. Planiram izaći na izbore i podržati ga svojim glasom - objašnjava.  Da vole Hrvatsku dokazali su poslom koji se bavi. Naime, brat i sestra pokrenuli su vlastiti brend muške, ženske i dječje odjeće, ali i modnih dodataka s natpisima Hrvatska e tako dirigiraju modnim trenovima hrvatske dijaspore.

- Prije dvije godine počela sam i s Instagramom. Prvo sam stavljala normalne slike, pa sam sve više vremena i truda ulagala u to, bio mi je to hobi, a sad mi je posao. Brat i ja imamo i vlastiti brend gdje u Hrvatskoj prodajemo odjeću i super nam ide. Razmišljam pokrenuti i vlastiti brend - otkiva Magdalena. 

Na Instagramu ju prati 200 tisuća obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama luksuznih brendova koje kupuje. Njezin ormar pun je cipela brenda Louis Vuittona, Yves Saint Laurenta te torbica Dior te Prada. I njezin brat Ivan od Instagrama zarađuje, kaže, odlično.

- Trenutačno studiram ekonomiju, a Instagram je od hobija sad već posao na profesionalnoj razini i jako dobro zarađujem od toga, ali prvenstveno to mi je to velika zabava - zaključuje Ivan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden