To je to što me zanima!

Ipak nije kraj za heroje: Nada im je stigla u posljednji tren

Našim protagonistima sigurno su pomogli i meci koje je proizveo Eugene, a premda je Negan uložio mnogo truda kako bi ih porazio, izgleda da je junački plan bio odlično osmišljen
Vidi originalni članak

Iako je za Saviorse sve izgledalo u potpunosti izgubljeno, izgleda da ipak nije kraj za sve. Najnoviji teaser za nastavak osme sezone 'Živih mrtvaca' bacio je novo svjetlo na događaje. Prva polovina sezone završila je podosta tragično, s kolosalnim napadom zombija na Alexandriju, s Neganovim snagama u jurišu te s neminovnom smrću jednog od likova koje smo pratili od prve epizode, mladog Carla.

ZAUVIJEK ROBOTI Nema kraja robotima: Saga o Transformerima dobiva reboot

I dok smo se mi pitali kako točno su Saviorsi uspjeli pobjeći svim nedaćama, novi je video odgovorio na mnoga pitanja, uključujući na ono o nastavku sezone. Našim junacima svakako su pomogli i meci koje je proizveo Eugene, a premda je Negan uložio mnogo truda kako bi ih porazio, izgleda da je ovaj junački plan bio odlično osmišljen.

Pogledajte video

A početkom ove godine produkcijska kuća Fox je potvrdila kako će se deveta sezona serije naći na njihovim kanalima krajem ove godine. Glavne uloge će se mijenjati, ovisno o tome tko sve će izginuti u ostatku osme sezone, koja se na male ekrane vraća 25. veljače ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dennyy 23.02.2018.

    Iako se scenaristi brane kako se serija razliku od stripa, ipak i dalje glavna radnja prati stripa, kao i glavne likove.. čak su i Glenna roknuli kao i u stripu koji je od početka serija i koji je publici bio među miljenicima.. tako da mi nije jasno koji vrag izvode sa Carl-om koji je u stripovima skoro pa glavni lik, i u kasnijim radnjama će biti presudni faktor u ratovima te je označen kao nsljednikom Rick-a.. nema mi logike nikakve

Komentiraj...
Vidi sve komentare