Show

Komentari 1

Ipak nije kraj za heroje: Nada im je stigla u posljednji tren

Ipak nije kraj za heroje: Nada im je stigla u posljednji tren

Našim protagonistima sigurno su pomogli i meci koje je proizveo Eugene, a premda je Negan uložio mnogo truda kako bi ih porazio, izgleda da je junački plan bio odlično osmišljen

Iako je za Saviorse sve izgledalo u potpunosti izgubljeno, izgleda da ipak nije kraj za sve. Najnoviji teaser za nastavak osme sezone 'Živih mrtvaca' bacio je novo svjetlo na događaje. Prva polovina sezone završila je podosta tragično, s kolosalnim napadom zombija na Alexandriju, s Neganovim snagama u jurišu te s neminovnom smrću jednog od likova koje smo pratili od prve epizode, mladog Carla.

I dok smo se mi pitali kako točno su Saviorsi uspjeli pobjeći svim nedaćama, novi je video odgovorio na mnoga pitanja, uključujući na ono o nastavku sezone. Našim junacima svakako su pomogli i meci koje je proizveo Eugene, a premda je Negan uložio mnogo truda kako bi ih porazio, izgleda da je ovaj junački plan bio odlično osmišljen.

Pogledajte video

A početkom ove godine produkcijska kuća Fox je potvrdila kako će se deveta sezona serije naći na njihovim kanalima krajem ove godine. Glavne uloge će se mijenjati, ovisno o tome tko sve će izginuti u ostatku osme sezone, koja se na male ekrane vraća 25. veljače ove godine.

Najčitaniji članci