To je to što me zanima!

Iskeširali 300.000 kn: Brooklyn tati Beckhamu doveo djevojku

Najmlađa članica obitelji Beckham, kći Harper, podigla je 'prašinu' na društvenoj mreži. Fotografija na kojoj David ljubi kći u usta ponovno je zgrozila brojne fanove...
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Victoria Beckham (44), supruga umirovljenog engleskog nogometaša Davida Beckhama (43) organizirala je obiteljski blagdanski tulum za koji je iskeširala oko 300.000 kuna. 

Beckhamovi ovih blagdana imaju još jedan razlog za slavlje. Najstariji sin Brooklyn na tulum je doveo novu djevojku manekenku Hanu Cross, s kojom se navodno viđa nekoliko mjeseci.

S obzirom na to da je nedavno i prekinuo burnu 4-godišnju vezu s holivudskom glumicom Chloe Grace Moretz, pratitelji su zaključili da je pravi zavodnik baš poput svog oca. 

Par je plesao dok je u pozadini pucao vatromet za koji je obitelj Beckham iskeširala 40.000 kuna. Čini se da je Hana lijepo dočekana ne samo u obitelji Beckham već i u krugu najbližih prijatelja popularnog para. 

Cijeli obitelj tijekom dočeka Nove godine bila je aktivna i na društvenim mrežama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jednostavna crna haljina za doček  - napisala je Victoria ispod fotografije. Najmlađa članica obitelji, kći Harper (7) podigla je 'prašinu' na društvenoj mreži. Naime, fotografija na kojoj David ljubi kći u usta zgrozila je ponovno brojne fanove.

- Odvratno. Koliko bolestan moraš biti da ljubiš kći u usta? Ovo ti nije trebalo. Bio si mi drag, ali sada mi se gadiš - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Gdje ćete upoznati ljubav svog života prema vašem horoskopskom znaku?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 03.01.2019.

    vjenčat će se brzo.

  • franjo54 03.01.2019.

    Ova fotografija je cisto normalna zasto otac nebi smio poljubiti svoje dijete . Dali je normalno da se neki od nas pred kamerama ljube i lizu u usta sa psima i mackama i usto govore dodji mamici. To mi je odvratno a ovaj platonski poljubac je bas simpatican pogotovo sto je na odstojanju i vidi se ljubav u ocevim i kcerinim ocima

  • LebronJordan23 03.01.2019.

    Da malo nema para nebi ni primirisao nekoj takvoj, ali eto ima srece, iako se nece u zivotu znati za nista boriti i vjv ce umrijeti kao neki ovisnik aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare