To je to što me zanima!

Ismael iz 'Superpara' otkrio je koliko zarađuje od TikToka: U prve dvije godine to je bilo ništa

Zajedno živimo i zajedno plaćamo sve, on više zarađuje pa može i dati više, ali gledamo da to bude fer, rekla je Martina, a Ismael dodao kako bi on sve mogao plaćati, ali želi Martini stvoriti naviku
Vidi originalni članak

Uspio sam samo zato što sto sam bio konzistentan, rekao je Ismael Hadžić (24) u 'Superparu'. S partnericom Martinom Filić (21) trenutačno sudjeluje u tom showu, a o njihovim primanjima ispitivali su ih Drago i Filip. Ismael i Martina ne bave se 'svakidašnjim' poslom već su influenceri, primarno TikTokeri. 

@ismael_iso Stisni crveni + za više ovakvih videa 😂 #fyp #ismaeliso #ismael ♬ Comedy Music - Nissa

- Nisam odustajao, svaki dan sam snimao i objavljivao. Bez obzira što nisam gotovo ništa zarađivao u prve dvije godine. Tek nakon pola milijuna pratitelja. Tek tada sam počeo zarađivati konkretan novac - ispričao je Ismael, koji zarađuje tako što snima i objavljuje zabavne videozapise.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Barem jedna prosječna plaća mjesečno - dodao je. Oboje su na TikToku krenuli samostalno, a otkako su u vezi, zajedno snimaju. Odnedavno žive zajedno, pa su ih dečki pitali kako raspoređuju troškove života.

- Zajedno živimo i zajedno plaćamo sve, on više zarađuje pa može i dati više, ali gledamo da to bude fer - rekla je Martina, a Ismael zaključio: 

- Sposoban sam i sam sve to plaćati, ali ja želim da si ona stvori naviku i da nju to stisne te da ona mora još jače raditi. Samo zbog toga.

'SUPERPAR' Cure pale na ljubavnom kvizu, po dečkima padala jaja: 'Zašto bih ja to trebao znati u životu?'

Ismaela na TikToku prati više od 903 tisuće pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • KennzDell 25.05.2023.

    Ovo što lik priča je apsolutna laž, jer TikTok nema opciju monetiziranja videa. Možda eventualno neku siću zaradi od "sponzora" ali direktno od TikToka sigurno ne!

  • vinja 25.05.2023.

    Nevjerojatno, koliko mladih ljudi misli da može živjeti od Tik Toka i da je to neki važni posao. Žalosno.

  • KA J 25.05.2023.

    On i brat su kao influenceri . Imena i prezimena im sve govore,sa Malešnica. Dva napuhanca. Zarađuju? Prave idiote od sebe da nekome to kao bude smiješno. A 90 % onoga što snime se već vidjelo negdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare