Obavijesti

Show

Komentari 0

Cure pale na ljubavnom kvizu, po dečkima padala jaja: 'Zašto bih ja to trebao znati u životu?'

Cure pale na ljubavnom kvizu, po dečkima padala jaja: 'Zašto bih ja to trebao znati u životu?'
19

Pitanja o najvećim filmskim ljubavima, holivudskim zavodnicima, Titanicu, afrodizijacima i poznatim ljubavnim stihovima damama nisu baš najbolje sjela pa su na njihove partnere tako padala sirova jaja, brašno i perje

VIDEO

Osvanulo je novo jutro u 'Superpar' kući. Karmela je priznala da joj već nedostaje Meri, a Drago i Anamarija ponovno su se probudili u 'zatvoru'.

Azelma i Ismet jučer su ponovno izbjegli ispadanje, a time su bili prilično zadovoljni i zahvalni ostalim parovima.

- Nije uvijek ni sve u igri koliko je do nekog prijateljstva - poručila je Azelma.

Karmela i Tomislav pitali su se zamjeraju li im ostali, posebice Ismet i Azelma, što su dali narukvicu Meri i Davoru.

- Nadam se da ćemo dobiti priliku opet da im damo tu narukvicu, da im pokažemo da želimo da su u kući - rekao je Tomislav. 'Naša strategija je od početka da se ne ulizujemo nikome i to se neće promijeniti, makar značilo da idemo kući sljedeći', rekla je i Karmela.

Davor i Meri napustili show pa priznali da im je žao: Ne želimo izaći, ali nećemo sada plakati...
Davor i Meri napustili show pa priznali da im je žao: Ne želimo izaći, ali nećemo sada plakati...

Enis Bešlagić posjetio je parove i priopćio im kako će u novom ciklusu na raspolaganju za klađenje imati čak 1100 eura. Današnji izazov za žene bio je kviz ljubavne tematike, no u njemu su sudjelovali i muškarci. Naime, upravo su oni pritiskom na taster prijavljivali svoje dame za odgovaranje na pitanja.

Da bi prošle izazov, morale su imati četiri točna odgovora, a s tri netočna odgovora padaju zadatak. No to nije sve, sa svakim netočnim odgovorom, na njihove muškarce padale su različite raznobojne i 'mirisne' tekućine. Drago je uložio 400 eura, baš kao i Filip i Tomislav. Ismet se odlučio na 350 eura, a Ismael na čak 500!

Pitanja o najvećim filmskim ljubavima, holivudskim zavodnicima, Titanicu, afrodizijacima i poznatim ljubavnim stihovima damama nisu baš najbolje sjela pa su na njihove partnere tako padala sirova jaja, brašno i perje.

Prva je svoja četiri odgovora skupila Dragina Anamarija. 'Što se tiče znanja, moja žena je jedna od jačih tu u kući', zadovoljan je bio Drago.

Prva je, s druge, iz izazova ispala Filipova Anamarija, a koštao ju je odgovor o suprugu Elle Dvornik, Charlesu Pierceu, za kojeg je mislila da je Kanađanin, a ne Britanac.

- Samo je stiskao, a ne zna ni sam odgovore - ljutila se.

Iduća je ispala Karmela, a u igri su ostale Azelma i Martina koje nisu znale ni gdje putuje Selma, ni da Ramona ima oči kao crkvena zvona, ali ni da su Valentino i Renato kao čokolada i kakao – te također pale izazov.

Meri i Davor napustili su show: 'Atmosfera će sigurno sada biti bolja i opuštenija kad su otišli'
Meri i Davor napustili su show: 'Atmosfera će sigurno sada biti bolja i opuštenija kad su otišli'

- Što bih ja to trebao znati, što će mi to u životu? - nije zadatkom bio zadovoljan Ismael. 'Neke stvari koje me ne zanimaju, ne znam. Ono što pratim, znam', složila se i Martina.

- Pokazali ste zavidno neznanje - zezao ih je Enis pa ih obavijestio kako je samo Dragina Anamarija prošla zadatak.

Preostala četiri para bacila su se u rasprave – muškarci su ženama zamjerili neznanje, a one njima brzopletost u stiskanju tastera. Ipak, najviše je mogao žaliti Ismael koji je uložio i izgubio čak 500 eura.

- Žao mi je jer sam današnji izazov smatrala presudnim i baš sam se naljutila, ne na tebe nego na situaciju kako nismo pričekali i sačekali banalnija pitanja- žao je bilo Karmeli, a Tomislav je preuzeo krivicu na sebe.

- To je samo sreća što me pogodio izazov… Da sam morala trčati, to ne bih prošla - nije bila previše euforična Anamarija zbog pobjede, što je začudilo Dragu koji joj je rekao da je preskromna.

Za kraj dana, u goste je parovima stigla bivša kandidatkinja Dolores Antić koja im je pokazala kako da se kroz osjetilo dodira, masažom, još bolje povežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski