To je to što me zanima!

Isprika transvestitima: J. Karleuša ne sliči na vas...

Zato se želim ispričati transvestitima što sam ih usporedio s njom. Karleuša im nije ni do koljena. Za njih bar znam da su muškarci odjeveni u žene
Vidi originalni članak

Nakon što sam jedva ostao živ vidjevši Jelenu Karleušu bez šminke, dokrajčio me njezin menadžer pitanjem kako mogu za njezine grudi reći da su “silikonski airbagovi”. Ne znam ko je tu lud. Da, baš je Karleuša prirodna ljepotica. Ali budući da nije, pitam se nisu li je plastičari bolje mogli srediti. Zato se želim ispričati transvestitima što sam ih usporedio s njom. Karleuša im nije ni do koljena. Za njih bar znam da su muškarci odjeveni u žene. Za Karleušu ne znam što je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bleso 13.02.2009.

    Jebem ti majku administratore, nisam ništa ružnije bio napisao nego što je ovaj članak! TEBI I SVIMA TU U 24 SATA! ĐUBRAD JEDNA!!!

  • Bleso 13.02.2009.

    ŠTA JE OVO? Od kada su i novinari postali modni kritičari, boli tebe jujac za Jelenu, mogu mislit kakav si ti, kad ovako možeš pljuvati po nekome, takvi su najgori debili! Jel ti pola hrvatske estrade sav u silikonu i plastici, a ti se skačio Jelene! Koji **rac!!!

  • MATIJA77 13.02.2009.

    hahahaha dobar tekst,stvarno ste me nasmijali.Ma ona izgleda kao da je izašla iz kakvog horor filma,možda kad slike obiđu svijet dobije koju ponudu a i netrebaju ju šminkom unakazit ona je već takva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare