To je to što me zanima!

Isprike Woodyjevoj kćeri: 'Otac te zlostavljao, a ja sam šutila'

Glumica je za film 'Moćna Afrodita', koji je snimila s Woodyjem Allenom, osvojila Oscara 1996. Sorvino se kaje jer nije povjerovala Dylan Farrow da ju je redatelj seksualno zlostavljao u djetinjstvu
Vidi originalni članak

Teško je odreći se svojih heroja kojima ste se divili zbog iznimnog talenta i povjerovati da su učinili strahote za koje nema isprika, kaže Mira Sorvino (50). Glumica se preko otvorenog pisma ispričala kolegici Dylan Farrow (32) koja je optužila oca, redatelja Woodyja Allena (82) da ju je seksualno zlostavljao dok je bila dijete. 

Sorvino je žao što na početku karijere nije vjerovala da bi Allen tako nešto učinio i surađivala je s njime na filmu 'Moćna Afrodita'. Za tu je ulogu 1996. osvojila Oscara za najbolju glumicu. 

- Oprosti mi. Ne mogu ni zamisliti kako si se osjećala sve ove godine gledajući da nekog koga si prozvala da te ozlijedio, mnogi ljudi u Hollywoodu, uključujući i mene stalno hvale, a tebe ignoriraju. Kao majci i ženi ovo mi slama srce - rekla je glumica.

Sorvino je jedna od posljednjih glumica koje su izrazile žaljenje zbog suradnje s Allenom. Ellen Page (30) rekla je nedavno da joj je to najveća greška u karijeri dok je glumac David Krumholtz (39), koji je sa redateljem radio na najnovijem filmu 'Wonder Wheel', istaknuo da mu je to najveća 'srcedrapajuća' stvar u životu. 

Sorvino je u listopadu prošle godine bila jedna od glumica koje su optužile Harveyja Weinsteina (65) za seksualno zlostavljanje. Rekla je da se 1995. producent iza ponoći pojavio ispred njezinih kućnih vrata u Los Angelesu. Atmosfera je bila doista neugodna nakon što ju je, kako tvrdi, krenuo masirati po ramenima. Otišao je tek kada je rekla da joj dolazi dečko.

OZBILJNE OPTUŽBE Paul Sorvino: Weinsteina ću ubiti, moja kći to nije zaslužila

Sorvino je od 2004. u braku s glumcem Christopherom Backusom (36) i imaju sinove Holdena Paula (8) i Johnnyja Christophera (11) te kćeri Luciju (5) i Matteu Angel (13).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CarminaBurana 14.01.2018.

    opce je poznato da je lik pedofil i prisht od covjek, ozeniti svoju posvojenu kci...omg...sta je Mia vidjela u njemu...

  • Nomenestomen30 12.01.2018.

    creapy woody..lik je jeziv

  • čomizlo 11.01.2018.

    ,,,dok vam je gradio karijere ste šutile,,,cure bi bile i j,,,,i p,,,,,e u isto vrijeme e neide to

Komentiraj...
Vidi sve komentare