Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Isprike Woodyjevoj kćeri: 'Otac te zlostavljao, a ja sam šutila'

Glumica je za film 'Moćna Afrodita', koji je snimila s Woodyjem Allenom, osvojila Oscara 1996. Sorvino se kaje jer nije povjerovala Dylan Farrow da ju je redatelj seksualno zlostavljao u djetinjstvu

Foto: Pixsell
8 komentara

Teško je odreći se svojih heroja kojima ste se divili zbog iznimnog talenta i povjerovati da su učinili strahote za koje nema isprika, kaže Mira Sorvino (50). Glumica se preko otvorenog pisma ispričala kolegici Dylan Farrow (32) koja je optužila oca, redatelja Woodyja Allena (82) da ju je seksualno zlostavljao dok je bila dijete. 

12th Edition Of The Los Angeles Italia Film, Fashion And Art Fest | Autor: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL Foto: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL

Sorvino je žao što na početku karijere nije vjerovala da bi Allen tako nešto učinio i surađivala je s njime na filmu 'Moćna Afrodita'. Za tu je ulogu 1996. osvojila Oscara za najbolju glumicu. 

- Oprosti mi. Ne mogu ni zamisliti kako si se osjećala sve ove godine gledajući da nekog koga si prozvala da te ozlijedio, mnogi ljudi u Hollywoodu, uključujući i mene stalno hvale, a tebe ignoriraju. Kao majci i ženi ovo mi slama srce - rekla je glumica.

Time 100 Gala - New York | Autor: PBG/Press Association/PIXSELL Foto: PBG/Press Association/PIXSELL

Sorvino je jedna od posljednjih glumica koje su izrazile žaljenje zbog suradnje s Allenom. Ellen Page (30) rekla je nedavno da joj je to najveća greška u karijeri dok je glumac David Krumholtz (39), koji je sa redateljem radio na najnovijem filmu 'Wonder Wheel', istaknuo da mu je to najveća 'srcedrapajuća' stvar u životu. 

Sorvino je u listopadu prošle godine bila jedna od glumica koje su optužile Harveyja Weinsteina (65) za seksualno zlostavljanje. Rekla je da se 1995. producent iza ponoći pojavio ispred njezinih kućnih vrata u Los Angelesu. Atmosfera je bila doista neugodna nakon što ju je, kako tvrdi, krenuo masirati po ramenima. Otišao je tek kada je rekla da joj dolazi dečko.

Paramount Pictures Celebrates Blu-ray and DVD Debut Of "Star Trek: Into Darkness" OZBILJNE OPTUŽBE Paul Sorvino: Weinsteina ću ubiti, moja kći to nije zaslužila

USA - Los Angeles Italia Film Festival - Los Angeles | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Sorvino je od 2004. u braku s glumcem Christopherom Backusom (36) i imaju sinove Holdena Paula (8) i Johnnyja Christophera (11) te kćeri Luciju (5) i Matteu Angel (13).

Naši partneri pišu
Message